5 dec. 2012

Jomshof som Rikspolischef!SD:s nya ”stjärnskott” inom politiken, Richard Jomshof som nu axlat rollen som partiets talesman i rättspolitiska frågor gapar nu likt en megafon att ”så här skulle vi bekämpa grov brottslighet!”

Jomshof radar upp den ena idén på den andra som enligt honom och SD skulle behöva genomföras.

Och visst behövs det krafttag mot den organiserade brottsligheten. Men man kan ju ibland undra vad SD anser är organiserad brottslighet. För enligt deras synsätt så utförs ju i stort sett all organiserad brottslighet av invandrare. Vilket naturligtvis inte är sant. Men de vill gärna få folk att tro detta. För andemeningen när det kommer till nästan alla politiska förslag från SD är att på något vis inlemma invandrare i dem. Då för att försöka utmåla dessa som roten till allt ont i samhället.

Och skulle SD och dess gapande pöbelhord på Avpixlat få som de ville så skulle även säkert politiska grupperingar på vänsterkanten anses som grov organiserad brottslighet. Säkert också alla som inte har samma åsikt som SD, och framförallt alla journalister och andra som rotar runt i SD bykets smutsiga soptunna och avslöjar den ena SD skandalen efter den andra.

Vore det inte bra om SD såg om sitt eget hus vad kommer till brottsligt beteende innan de börjar gapa om ökade insatser mot den organiserade brottsligheten. Lustigt i sammanhanget är att Jomshof också nämner att det även behövs krafttag mot den gängrelaterade brottsligheten. Men han tänkte väl förmodligen då inte på SD:s egna gängrelaterade brottslingar, järnrörsgänget.

Jomshofs dröm är nog att en dag bli Reichpolizeichef och att personligen få patrullera Stockholms tunnelbana iförd full mundering med vidhängande järnrör, förlåt batong. Nästan straffbart att visa sig i en sådan uniform.

Go Ahead Punk... Make My Day!