8 dec. 2012

Nu lär väll SD pöbeln bröla som aldrig förr!I dagens SvD kan man läsa att detta år har det kommit näst flest asylsökande till landet. Och därmed får väll de främlingsfientliga rasisterna i de Sverigedemokratiska leden än mer vatten på sin kvarn.


De kan naturligtvis gapa och utgjuta sitt hat mot flyktingar och invandrare i vanlig ordning hur mycket de vill. Inget att bry sig om. För de saknar ju helt empati med medmänskligheten.


Problemet med den ökande flyktingströmmen är ju dock de kommuner som inte vill ställa upp och hjälpa dessa människor som här får uppehållstillstånd. Något som man egentligen borde göra något åt genom att lagstifta så att vissa kommuner inte kan smita undan sitt ansvar.


För det är ändå så här att Sverige är ett rikt land som har råd att ta emot människor som är på flyende fot från krig och orättvisor. Vi är redan ett mångkulturellt land, och för att utveckla Sverige så behöver även det mångkulturella samhället expandera än mer så att tolerans och förståelse för andra människor från andra länder kan öka.


Och vad vi då sannerligen inte behöver är empatilösa hatiska främlingsfientliga rasister som spyr sin galla så fort ordet asylsökande eller invandrare nämns.  Denna grupp individer som vi naturligtvis kallar rasistpöbeln, för de är ju inget annat, är inget annat än en förlängd arm av det Sverigedemokratiska partiet och dess samhälleliga bakåtsträvande retorik.


Nej grabbar rasister vi lever i ett mångkulturellt samhälle och så ska det förbli. Passar inte galoscherna så får ni väl flytta till något annat land.