9 dec. 2012

Så sant som det är sagt!Avpixlat sprider hat och lagbrott. Järnrörssajter sambandscentral för nätrasister och Sverigedemokrater.

Så skriver journalisten på Aftonbladet, Petter Larsson. Och så rätt han har i sin analys av sajten Avpixlat. Läs gärna hela hans eminenta artikel här: Aftonbladet
  
Vi på Slutpixlat har ju tidigare också skrivit om rasisterna på Avpixlats sajt under rubriken "Ekeroths sajt Avpixlat, osmaklighetens och rasismens högborg."  Sajten som Jimmie Åkesson hävdar att sanningarna kommer fram på. Hur var det då med Åkessons tal om nolltolerans!? Jojo! Bara på pappret men inte i verkligheten. Skulle Åkesson verkligen sätta kraft bakom sina ord så skulle han ju klippa alla band med Avpixlat och säga att han inte vill ha med sajten att göra. Dessutom så skulle han ju vara tvungen att för gott sparka ut järnrörsgängets Ekeroth ur SD, då Avpixlat är dennes skötebarn. Något han inte skulle våga, då han skulle förlora nästan hela sitt väljarunderlag.  Gräsrötterna måste ju han uppenbarligen vara rädd om, det är ju de som säger ”sanningen” enligt Åkesson.

Curt Latinosson för Slutpixlat

  SvD