12 dec. 2012

Sverigedemokraterna, är de alkoholister!?

Nu är det ytterligare en Sverigedemokratisk politiker som uppenbarligen tittat för djupt i buteljen och därför står åtalad för två fall av misshandel.  Det är den Sverigedemokratiske politikern Johan Pettersson, som sitter i Tierps kommunfullmäktige som misstänks för att ha misshandlat två personer i centrala Gävle. Helt oprovocerat ska han ha slagit en man i huvudet så att denne föll till marken. Därefter ska han ha slagit en annan man i ansiktet.


Och i sedvanlig SD anda, när det rör sig om alkoholrelaterade ärenden, så hävdar SD politikern naturligtvis att han inget minns av händelsen.
  

Vi drack öl och sen blev allt svart, säger han i förhör.


Inte utan att man börjar ana en röd tråd vad gäller SD politiker och deras förhållande till alkohol och ett våldsbenäget beteende. Och denna röda tråd tar sin början i den öl källarmentalitet som rådde i 1920-talets München. Det var ju förövrigt där som Adolf Hitler började sin politiska bana på just Hofbräuhaus Keller. (Reds anm.)


Tycks också vara så att när det kommer till alkohol vad gäller Sverigedemokrater så behövs det tydligen inga större mängder för att redan grumla deras sen tidigare mycket grumliga omdöme. Och dessutom så har de alltid en förmåga att tappa minnet. Men bara då vid lämpliga tillfällen naturligtvis. Vem tror något annat!?


En sak som dock står helt klart vid det här laget är att Sverigedemokrater inget är att lita på. De är ju inte den bästa förebilden i samhället. Och man kan ju undra vad de finniga ynglingarna i Avpixlats sandlåda (kommentars fält) tycker om det här. Eller anammar de också de ”stora” grabbarnas alkoholvanor och fyller sina nappflaskor med starkare drycker än blåbärssaft?


Det är nog inte sista gången vi får se en Sverigedemokratisk politiker bete sig illa. Nu har ju dock den åtalade SD politikern lämnat sina uppdrag. Frågan är om Åkesson har mod nog att sparka ut politikern ur SD? För ett sådant beteende som SD politikern gjort sig skyldig till, skulle i vilket annat parti som helst leda till uteslutning.  Men nu är ju Sverigedemokraterna inte vilket parti som helst. För under Åkesson chimär av polerad yta så döljer det sig en kader av unga hatiska män med ett synnerligen dåligt ölsinne. Om inte annat så har ju järnrörsgänget tydligt bevisat hur alkoholen påverkar omdömet. Och mig veterligen är de fortfarande medlemmar i SD, så nog råder öl källarmentaliteten inom Sverigedemokraterna fortfarande.

Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör på Slutpixlat