26 feb. 2013

Avpixlat spyr redan innan debatten!Åsa Linderborg, Mattias Hagberg, Marie Demker, Sarah Britz och Johan Pehrson. Bild: GP/ Scanpix
Göteborgs Posten anordnar ikväll en debatt om näthatet under rubriken, ”Näthatet och det offentliga samtalet.”


Detta har naturligtvis retat gallfeber på hat och rasistsajten Avpixlat som redan innan debatten tagit sin början totalsågar debatten och anser att den ur ett politiskt perspektiv kommer att bli tämligen ensidig.


Kan det vara för att de inte är inbjudna tro?


För Avpixlat sågar omgående paneldeltagarna, Åsa Linderborg från Aftonbladet, Mattias Hagberg, kulturjournalist, statsvetaren Maria Demker, GP:s nyhetskrönikör Sarah Britz, justitieutskottets ledamot, folkpartisten Johan Pehrson och moderatorn för debatten, GP:s kulturchef Gabriel Byström.


Avpixlat hävdar utan omsvep att samtliga i panelen är antingen vänstervridna eller starkt hatiska till just Avpixlat.


Någon som egentligen blir förvånad att just Avpixlat reagerar på detta sätt? För de som deltar i debatten har samtliga antingen kritiserat Sverigedemokraterna eller just Avpixlat för deras rasistiska hatpropaganda.


Och om det är någonstans näthatet florera så utbrett så är det just på den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat. Styrt av General Mats Dagerlind, som gärna hetsar sina trupper till vidriga verbala påhopp på politiska motståndare och framför allt de journalister som kritiserar dem.


Vad Avpixlat och dess nätpöbel inte vill höra är just sanningen!


Jan Guillou: 

”Allt politisk sekterism bygger på föreställningen om att vi, de invigda, ensamma besitter sanningen.”


Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör för Slutpixlat

OBS: Normalt sett vill vi undvika att länka till hat och rasistsajten Avpixlat, men i det här fallet ville vi göra ett undantag för att visa hur de här individerna tänker.