24 feb. 2013

En Sverigedemokratisk partimiddag!Alla vet ju vilket levande det blev när konstnären Elisabeth Ohlson Wallin publicerade sitt fotomontage ”Kungamiddagen” Enligt många en osmaklig bild. Låt oss från Slutpixlat istället presentera ett fotomontage som är långt mycket ”smakligare”, men passar betydligt bättre in i dagens samhällsklimat och debatt. Enligt Elisabeth Ohlson Wallin så är Sverige ännu inte redo för konstformen satir i fototappning. Något som vi på Slutpixlat definitivt inte håller med om. Det är väl just i dessa tider som bildsatiren kan fira triumfer just som fotomontage. Hoppas nu inte konstnärinnan Elisabeth Ohlson Wallin blir gramse på oss för vi ”lätt” omarbetat hennes fotomontage. Konsten är ju fri sägs det.


Raffina Wall för Slutpixlat


 Fotomontaget bygger på konstnärinnan Elisabeth Ohlsons Wallins "Kungamiddag." Lätt omarbetat av Slutpixlats Avram Moscovith.

Förövrigt vad gäller SD så säger idag den i riksdagen nyinvalda partitanten, Anna Hagwall att invandringen är den viktigaste frågan för SD. Och det var väl egentligen ingen nyhet i sig när det kommer till SD. Hon säger vidare att vissa grupper (invandrare) inte vill arbeta??

Dom är allt bra på att sprida falska myter de här Sverigedemokraterna.