22 feb. 2013

På med pottan Åkesson!
I en artikel i Dagens Samhälle, får Sverigedemokraten Jimmie Åkesson tillfälle att orera om än det ena och än det andra. Men sammantaget så framkommer det ju under intervjun vilket enfrågeparti SD egentligen är.
  

På frågan: Du har sagt att ni har haft tokstollar och rättshaverister bland era kommunpolitiker och uteslutit medlemmar. Är de borta nu?” svarar Åkeson ”intelligent” följande:


De där människorna finns ju i alla partier – tokstollar, rasister, kommunister och extremister.”


I en mening så säger Åkesson att alla partier har sina tokstollar och rättshaverister. Mycket möjligt att det i andra partier finns enstaka individer som är tokstollar, rasister, kommunister och extremister. Men man kan ju då undra varför dessa tokstollar och rättshaverister är så överrepresenterade hos Sverigedemokraterna då? Och det även upp i högsta partitoppen hos SD. Bara att nämna Ekroth och Almqvist.


Följdfrågan till Åkesson blev om det varit en överrepresentation av tokstollar och rättshaverister hos SD.


Åkesson svarar att partiet lockar en del extremister som de egentligen inte vill ha att göra med.


Ett gott råd till Åkesson, om han nu verkligen vill bli av med majoriteten av tokstollar och rättshaverister i partiet vore väl att inte premiera sina egna partikollegor när de uppträtt som tvättäkta svin och fällt nedsättande och rasistiska kommentarer.  Risken är ju naturligtvis för Åkessons del att om han verkligen satte kraft bakom sina ord om nolltolerans mot rasism så skulle han ju i princip på egen hand utrota den plattform han står på.  Något han naturligtvis aldrig skulle göra då hela den Sverigedemokratiska plattformen enbart består av just fascistiska och rasistiska tokstollar där den av SD sponsrade skandal och rasistsajten Avpixlat är just den gaphalspöbel som utgör basen på SD:s plattform.


Så på med pottan Jimmie Åkesson och skäms med dig! För vad man sammantaget kan säga om intervjun i Dagens Samhälle är att du vill ha ett samhälle där dem är dem, och vi är vi, och aldrig mötas de två. Rädslan för det mångkulturella samhället hos Åkesson är så uppenbar så att allt vad herr Åkesson och hans gelikar säger egentligen saknar all trovärdighet. För om det är i något parti som tokstollar, rasister och rättshaverister fritt kan agera så är det just hos Sverigedemokraterna.


Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör för Slutpixlat