19 feb. 2013

Thoffe o Matte!Det låter som två karaktärer ur en rolig tecknad serie eller ett barnprogram på tv när man säger Thoffe o Matte! Men det är tyvärr inte så. För bakom de lustiga namnen döljer sig något betydligt sorgligare och allvarligare.


Thoralf Alfsson och Mats Dagerlind är inga roliga figurer ur varken en tecknad serie eller ett barnprogram. Den ene är riksdagsman för Sverigedemokraterna och den andre är skribent o krönikör för den Sverigedemokratiska skandal o rasistsajten Avpixlat.


Herr Alfsson ägnar sig gärna åt förutfattade islamofobiska uttalanden och hetsar gärna SD pöbeln till klart lagvidriga verbala övergrepp mot bland annat journalister.


Herr Dagerlind som bland annat genom sina artiklar och krönikor i Avpixlat hetsar sandlådepöbel till bristningsgränsen skäms inte heller för att i Avpixlat publicera fejkade inlägg eller videos för att än mer få sin pöbelhord i Avpixlats kommentarsfält att ta till allt grövre verbala uttryck som i många fall är rent förtal och hot gentemot invandrare och journalister.


Gemensamt för dessa bägge män är att de likt två testoronstinna alfahanar som just fått en dos viagra ränner runt i ett ekorrhjul fyllt av främlingsfientlighet, rasism, islamofobi och homofobi i jakten på ytterligare verbala vidrigheter där de kan vräka ur sig sitt hat mot det de inte begriper. Eller rättare sagt är rädda för. För dessa bägge Sverigedemokratiska hetsande män är egentligen inget annat än två mycket små rädda individer. Rädda för ett modernt mångkulturellt samhälle där alla är lika mycket värda oavsett vilket land de kommer från.


Rädda små män tenderar att likt en igelkott resa taggarna utåt när verkligheten blir för svår för dem.


Och dessa tvenne rädda män är nu rikshetsare för Sverigedemokraterna. Detta får oss på Slutpixlat, som den bildsatirsajt vi nu är, att publicera följande bild, som säger något om vilken nivå dessa bägge rädda män befinner sig på.

Thoffe o Matte!

  

Vi kan dessutom meddela att Slutpixlats Raffina Wall inte längre tillåts att kommentera på rasistsajten Avpixlat, då efter att hon ställt följande enkla fråga: ”Varför hetsar ni på den här sajten (Avpixlat) konstant mot invandrare och utmålar dem som en sorts andra klass människor?”


Denna enkla fråga fick alltså Raffina Wall att bli bannlyst. Står bjärt i kontrast till herr Dagerlinds tal om att debattaket är högt i Avpixlat.


Bara att konstatera att höjden i Avpixlats debattak enbart gäller om man är fullblodsrasist. Alla andra göre sig tydligen inte besvär, då man uppenbarligen skyr att få sina fascistiska o rasistiska ideologier ifrågasatta. Sanning är uppenbarligen inget för Avpixlat. Däremot så sprider man gärna lögner.


Curt Latinosson för Slutpixlat