27 feb. 2013

Ullenhag trampar Jomshof på tårna!
Nu har Sverigedemokraterna KU-anmält integrationsminister Erik Ullenhag för att han i TT häromdagen sade att det var oacceptabelt att göra id-kontroller på grund av utseende.

 Det skapar en väldig oro om det är så att människor med mörk hudfärg eller utländskt utseende uppfattar att man kan bli stoppad för id-kontroll, sade han till TT.
Ett uttalande som naturligtvis fick riksrasistpartiet Sverigedemokraterna att se rött och gjorde en anmälan till KU för att Ullenhag genom sitt uttalande gjort sig skyldig till ministerstyre?

Enligt den så kallade ”rättspolitiske” talesmannen hos SD Richard Jomshof så tycker han att Ullenhag försöker styra polisens verksamhet.

Ett ganska så tvetydigt uttalande från herr Jomshof då de mer än gärna hos SD ser att man utför identitetskontroller på suspekta individer (misstänkta invandrare.) Helt klart ett steg mot den polisstat som SD så mycket vurmar för. Då kan vi snacka om att styra polisens verksamhet.

I Sverigedemokraternas utopiska vision om hur Sverige bör se ut så borde ju identitetskontroller inte egentligen behövas i ett senare skede. Finns ju då förmodligen inga invandrare kvar. Men med all den dynga som SD har i bagaget så lär väl snart andra grupper utsätts för id-kontroller. Journalister, politiska motståndare, homosexuella, och för att inte tala om den rest av muslimer som kan tänkas finnas kvar i landet.


Vem vill leva i ett land som styrs efter SD:s agenda och förvridna ideologier? Inte den övervägande majoriteten av Svenskarna i alla fall.
 
Så min uppmaning till integrationsminister Ullenhag är: ”TRAMPA HÅRDARE!”

Curt Latinosson för Slutpixlat

SvD   GP  Aftonbladet  SR  Skånskan  HD
SvD