6 mars 2013

De går hand i hand med SD!?
Id-koll kan jämställas med alkotest i trafiken!?


Så säger vice ordföranden i Fria Moderata Studentföreningen, Joanna Ljunggren och Mikael Wallentin Åström, medlem i Socialdemokraterna i SvD Opinion idag.


”Politik är ett uttryck för folkviljan. Därför är det bästa att vi gemensamt väljer de politiker som företräder talan om den politik vi vill ska förverkligas. Detta också på migrationsområdet. Vi är för en generös och begränsad invandring till Sverige. Vi är för att personer i skyddsbehov ska få asyl i Sverige och uppbära flyktingstatus, men inte på bekostnad av vårt demokratiska rättssystem”, skriver de vidare.


Inte utan att man misstänker att Moderaten Ljunggren fiskar politiska poäng i grumliga vatten med sitt uttalande. Inte förvånande där i alla fall.


Men att Socialdemokraten Åström anammat samma taktik är dock mycket förvånande. Har han fallit för den så kallade folkviljan? Eller rättare sagt minoriteten SD:s folkvilja.


Att jämföra alkotest i trafiken med en id-kontroll är ett mycket vagt försök att försöka rättfärdiga sina stupida uttalanden.


Och det lär nog bli en hel del kritik mot Socialdemokraten Åström från det egna partiet för sitt försök att inte enbart gå hand i hand med moderaten Ljunggren utan även att de bägge nu tycks ta Åkesson i hand i sina försök att gå ett steg längre mot en polisstat.

Rekommenderar starkt att både Ljunggren och Åström får göra en alkotest för att se om de skrivit denna artikel vid sina sinnens fulla bruk. Eller varför inte pröva Slutpixlats egen Rasistfyllefilter app.

SvD  GP
Karl-Johan Johansson-Svensk Chefredaktör för Slutpixlat.