1 mars 2013

En ungmoderat ryter till och SD applåderar.Genom att vistas illegalt i Sverige bryter man mot lagen. Ett utvisningsbeslut väger tyngre än den frihetskränkning det innebär att visa identifikation i tunnelbanan. Det skriver Joanna Ljunggren, vice ordförande Fria Moderata Studentförbundet Stockholm.


Joanna Ljunggren
 Vad man i SvD:s artikel i SvD Opinion ser Joanna Ljunggren skriva betyder att hon och Fria Moderata Studentförbundet nu uppenbarligen försvarar polisens agerande och tycker att id kontroller är ett bra sätt att kontrollera landets invånare på. Hon hävdar att id kontrollerna är till för att eventuellt identifiera brottsmisstänkta individer. Så enligt fröken Ljungren så sällar hon sig till skaran av de som tycker att personer med ett utländskt utseende är värda att genom id kontroller granska då de är potentiella brottslingar. Därmed så går hon hand i hand med Sverigedemokraterna i den frågan. Hon förordar alltså en polisstat.


Och idag hetsar också den Sverigedemokratiska skandal och rasistsajten Avpixlat sin nätpöbel till protester mot den civila olydnadskampanj som har som syfte att stoppa polisens rasistiska kontroller av personer med utländskt utseende. Det så kallade REVA projektet. 
 
Vi föreslår en motblockad men använd ej våld. Stockholmsbor som har tid över, bege er till T-centralen och förhindra de vänsterexrema från att låta polisens sköta sitt jobb. Ni kan även tillämpa envarsingripande och överlämna gärningspersonen till polisen eller T-väktarna.
Ta även bilder och film och maila materialet till Avpixlat. ” (AVPIXLAT)


Uppenbart är att Avpixlat vill få sin nätpöbel att agera som någon slags reservpolis. Och i vanlig ordning vill de dokumentera det hela så att de i strid med lagen kan publicera bilder på för dem förhatliga personer.


Utan tvekan så att herr Avpixlat själv, General Mats Dagerlind nu hetsar och kommenderar sina små pöbelkompisar likt Ernst Röhm en gång gjorde med sitt SA.

Och i bakgrunden står herr Åkesson och applåderar då han ju tycker att från Avpixlat så får man ju höra sanningen.


Att sen Avpixlat också tycker att man bör anmäla SVT för medverkan till uppvigling och civil olydnad är då sannerligen inte enbart att kasta sten i ett glashus, det är ju ett rent patetisk uttalande från en sajt som har som mål att uppvigla och uppmana till brottsligt agerande.


Curt Latinosson för Slutpixlat