6 mars 2013

Nazi ränder som aldrig går ur!Patrik Ehn.

Ränderna går ju som bekant aldrig ur zebran sägs det. Och när det gäller Sverigedemokraterna så synes de ha gott om personer i sina led med ränder som inte ens det bästa tvättmedel kan råda bot på.


Enligt media idag så hotas den Sverigedemokratiske gruppledaren i Västra Götalandsregionen, Patrik Ehn av uteslutning ur partiet på grund av ”ideologiskt avvikande åsikter”.


Hans avvikande ideologiska åsikt är att han är nazist.


Men herre gud! Hela Sverigedemokraterna är ju ett ideologiskt avvikande parti som är fullt av gamla Nazister. Varför inte slå till med storsläggan med en gång och uteslut alla Sverigedemokrater som har nazistiska sympatier!? Resultatet skulle ju dock bli att det inte skulle finnas mer än en handfull Sverigedemokrater kvar i landet då.


Man ska ju ha i minne att SD uppkom ur olika grupperingar som hyllade nazismen och fascismen. Att man sen har försökt tona ned den nazistiska och fascistiska ideologin för att verka mer rumsrena inom politiken förhindrar ju på intet sätt att man fortfarande anammar dessa vedervärdiga ideologier. Det har ju ett flertal av de Sverigedemokratiska politikerna och dess följeslagare bevisat genom åren.


Så att utesluta Patrik Ehn ur SD för att han har ”ideologiskt avvikande” åsikter känns i sammanhanget som ett ganska patetiskt försök från SD att tvätta bort något som inte ens ett blekmedel kan klara av att bli av med.


Förutom Patrik Ehn är även hans politiske sekreterare Daniel Rondslätt föremål för uteslutning. Rondslätt uppges ha uttalat sig "nedsättande om andra" och väckt "negativ medial publicitet".


Åtgärderna mot Patrik Ehn och hans politiska sekreterare Daniel Rondslätt från det Sverigedemokratiska medlemsutskottet (MU) kan bli följande: Personärendet läggs ned. En varning utdelas. Dokumentationen om herr Ehn och herr Rondslätt överlämnas till partistyrelsen centralt som kommer starta ett så kallat uteslutningsärende.


Får man förmoda att partiledare Jimmie Åkessons tal om att partiet skall tillämpa nolltolerans mot rasism kommer att fungera lika ”effektivt” i det här ärendet som det har gjort i alla andra ärenden?


Ja då har herr Ehn och herr Rondslätt inget att oroa sig för. Deras ideologiska ränder lär fortfarande sitta kvar lika hårt på huden som ett intatuerat hakkors i arslet. Cirkus Sverigedemokraterna går därmed vidare.


Raffina Wall för Slutpixlat.

EXTRA: Enligt EXPO så kallar nu SD Väst till krismöte. Ehns nazistiska förflutna