4 mars 2013

Så var det dags igen!

Bengt Nilsson


Återigen så skakas Sverigedemokraterna av inre skandaler. Nu är det den Sverigedemokratiske lokalpolitikern i Flen, Bengt Nilsson, som riskerar uteslutning ur partiet för att på Facebook bland annat ha skrivit att ”gruppvåldtäkter är ett fenomen som följt invandringen”. SR

Enligt en intervju i ekuriren så säger Bengt Nilsson så här: Det var historier likt Norgehistorier, det var på skämt. Jag är inte rasist och skulle aldrig skriva något rasistiskt. Det är det värsta jag vet. Allting har blivit otroligt överdrivet.


”Herr Nilsson” ska även ha gillat nazistbandet ”Pluton Svea” som sjunger om att bland annat ”sända förrädarna till gasen i nationalsocialismens namn” och att ”svastikan är underbar”.


Ja någon nyhet är det ju inte att inom de Sverigedemokratiska leden döljer sig till majoriteten gamla nazister som mer än gärna hyllar en vedervärdig ideologi.

Och vi på Slutpixlat förvånas inte åt dessa små bruna män och deras klart rasistiska agerande. En gång nazist alltid nazist. Och hos SD tycks det uppenbart vimla av dessa ”gentlemän” som inte kan sluta hata det de inte förstår sig på. Rasistsikt indoktrinerad  är ett passande epitet för en sådan person.

Det är uppenbart att han inte kommunicerar i enlighet med partiets kommunikationsplan och etiska riktlinjer för sociala medier, säger Martin Kinnunen, Sverigedemokraternas presschef, till Nyheter24.

Ojdå! Har SD en kommunikationsplan och etiska riktlinjer!? Tycks inte gälla alla inom SD uppenbarligen. Hur var det med Åkessons tal om nolltolerans mot rasism? 


Raffina Wall för Slutpixlat