5 mars 2013

SD:s Bengt Nilssons paranoida inställning till mörkhyade.Personen på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Fotis Korkokios.

Den skandalomsusade Sverigedemokraten i Flen, Bengt Nilsson har uppenbarligen svårt för det här med mörkhyade personer. Speciellt också om de dessutom råkar köra taxi i Göteborg.


"Vi var i Göteborg för något år sen skulle åka taxi vi gick ut vid centralen kollade runt, ca 40 taxibilar, kolsvart i varje. Det är vedertaget i Göteborg att många inte vill åka med utländsk taxi, troligen på grund av allt som skrivs i medier, säger Nilsson."


”Vedertaget i Göteborg," hävdar ”Herr Nilsson!?”


Vi här på Slutpixlat åker ofta taxi i Göteborg och kan tala om att vad ”Herr Nilsson” hävdar inte är sant. För det första är det inte ”kolsvart” i varje taxi. För det andra så är det inte vedertaget att det är många som inte vill åka utländsk taxi.


”Herr Nilssons” paranoida inställning till mörkhyade tar sig numer uttryck i rena lögner.


Finns inge bättre stad att åka taxi i än Göteborg. Taxichaufförerna här är både hjälpsamma och trevliga oavsett vilken hudfärg de har.


Skulle rekommendera ”Herr Nilsson” ett besök till New York. Där är majoriteten av taxichaufförerna ”mörkhyade” och de består av människor med en mycket varierad etnisk bakgrund. Och alla är de lika hjälpsamma och trevliga här som i Göteborg.

Läs mer på EXPO eller IRM om "Herr Nilssons" verbala "bravader."


Raffina Wall för Slutpixlat