12 aug. 2013

Dispatch International måste ha drabbats av en parasit! 
Ingrid Carlqvist/Anna Bergström??
I Dagens islamofoba hatsajt Dispatch International kan man under rubriken, ”Det finns hopp för Sverige – politikernas idioti kan beror på en parasit”, läsa en synnerligen tvistad krönika av Anna Bergström där hon skyller de svenska politikerna att vara drabbad av en parasit som går under namnet Toxoplasma gondii.

Slutsatsen Anna Bergström gör, är att säga att våra politikers idioti beror på att de just drabbats av denna parasit vilket enligt Anna Bergström då leder till detta hemska:

”De svenska politikernas beslut blir allt märkligare – och får konsekvenser som innebär en dyster framtid för Sverige och svenskarna. Inga områden tycks fredade.
Under matcherna i fotbolls-EM var de svenska flaggorna plötsligt utbytta mot anonyma flaggor med fält i blått och gult. Det svenska rättssystemet tar hänsyn till sharia, myndigheter blundar systematiskt för hedersvåld och växande islamism. Upplopp, våldtäktsstatistik och terrorism avfärdas och bortförklaras. Skolor läggs ner på grund av våldsproblematik och hot.

Även om förklaringen kan tyckas både långsökt och en smula skrämmande, är det förmodligen den mest logiska. Det skulle också förklara dessa individers massiva fördömanden av dem som inte delar deras naiva världsbild och orimliga godhetssträvan.

Det finns ändå ett visst hopp för Sverige, eftersom parasitinfektionen går att behandla med antibiotika. För framtidens skull kanske det är dags att utan dröjsmål sjösätta en nationell vaccinationskampanj av aldrig skådat slag. Förslagsvis börjar vi med samtliga politiskt aktiva samt den svenska journalistkåren.”

Det lustiga är att förutom att Anna Bergströms krönika är ett sammelsurium av sällan skådat slag är att hon i en fotnot i slutet av artikeln säger så här:

”Krönikan  kan vid ett första påseende framstå som grov satir – det är den inte.”

Tillåt oss småle. Även om Anna Bergström gör allt för att verka seriös i sin artikel så slår det slint direkt. Hennes krönika är varken satir eller ens rolig. Enbart ett bevis på den ”begåvningsreserv” som DI förfogar över.

Man förvånas dock lite över att hon inte undantagit de Sverigedemokratiska politikerna från hela artikeln. Om man nu då går efter Anna Bergströms antaganden så, är därmed Åkesson och hans drängar en samling idioter. Och vi från Slutpixlat tänker absolut inte bestrida detta faktum. För de behöver ju inte ens vara drabbade av en parasit för att framstå som politiska idioter.

För oss andra normalbegåvade människor så inser vi ju naturligtvis att den enda möjliga förklaringen till Anna Bergströms krönika i DI är att hon och övriga medarbetare på DI blivit drabbad av en kollektiv parasit som går under namnet ”Carlqvistis monstrum”. Och mot den finnes det icke något botemedel.


Fotnot: Enligt uppgifter från säker källa så är Anna Bergström Ingrid Carlqvists alias när hon skall ”skoja” till det så där lite extra som bara hon ”kan”.
 
Curt Latinosson för Slutpixlat