23 jan. 2014

Ekeroth och Frick startar ny hat- och rasistsajt.

Om man får tro den högst opålitliga hat- och rasistsajten Exponerat så ämnar skaparen av den större hat- och rasistsajten Avpixlat, Kent Ekeroth, att nu att helt överge denna sajt för att i samarbete med Chang Frick starta en ny hat- och rasistsajt.

Sajten de kommer öppna kommer fungera ungefär som Nyheter24, en reklambetald nyhetssida som kommer blandas med ”Sverigevänliga” och ”vanliga” nyheter. Enligt Exponerat har paret Frick och Ekeroth fått ihop en budget på cirka 500 000 kronor att kunna använda som startkapital.


Det där med så kallade ”Sverigevänliga nyheter” vet vi ju vad det i normala fall brukar vara. För om denna nya sajt kommer att följa den normala standarden för vad Sverigedemokrater och dess gelikar anser vara ”Sverigevänlig” sajt så kommer detta inte att bli något annat än ytterligare än hat- och rasistsajt.


Och sådana har vi redan tyvärr allt för många av.


Vore det inte bättre om Ekeroth öppnade en krogguide istället där han recenserade vilka krogar som var ”Sverigevänliga” nog att släppa in honom för att sen sparka ut honom? Skulle i och för sig bli världens kortaste sajt, men ändå.


Och frågan är om Ekeroths gamle vapendragare i islamofobi, homofobi och rasism, Mats Dagerlind kommer att följa med honom till denna nya hat- och rasistsajt.

Man kan också undra om Ekeroth fått så mycket smisk av Åkesson för sin inblandning i Avpixlat nu att han nu fann det bäst att lämna denna bakom sig innan Åkesson definitivt lämnade Ekeroth bakom sig?


Curt Latinosson för Slutpixlat