11 aug. 2013

Ekeroth bakom Avpixlats nedsläckning!Enligt vad Slutpixlat nu fått reda på så är det den Sverigedemokratiska riksdagsmannen Kent Ekeroth som ligger bakom Avpixlats nedsläckning.

Anledningen sägs vara att Avpixlat har blivit en politisk belastning för SD och partiledningen gav därför Ekeroth order om att göra sig av med inte enbart sitt stödkonto för Avpixlat men även se till att Avpixlat permanent släcks ned.

Ekeroth ska så sent som i förra veckan fått ett ultimatum från partiledningen som sade att antingen ser du till att avveckla Avpixlat eller också så får du själv lämna partiet.

Ekeroth har uppenbarligen valt det första alternativet.

Mer info kommer så snart vi får reda på mer.


UPPDATERAT:
Enligt ej ännu bekräftade uppgifter så skall en ledande Sverigedemokratisk politiker med kopplingar till Avpixlat och en ej ännu heller namngiven person som också har kopplingar till Avpixlat ha blivit intagna till förhör i går förmiddags av polisens ekobrottsrotel.

Slutpixlat återkommer om detta när vi kan få en säker bekräftelse från ansvarigt håll om det förhåller sig så.

UPPDATERAT:

Slutpixlat har vid kontakt med källor närstående till SD fått reda på att den ledande Sverigedemokratiske politikern och den ej ännu namngivna personen med kopplingar till Avpixlat inte var intagna på något förhör av polisens ekobrottsmyndighet. De var endast ute och åt middag. Tyvärr.

Vi beklagar naturligtvis om vi fått några rasister att sätta kaffet i vrångstrupen och göra obetänksamma inlägg på diverse hat- och rasistsajter.  Ta det lugnt! Bara för att Avpixlat gud ske lov är offline så behöver ni inte gå i taket.

Curt Latinosson för Slutpixlat