SPRID SLUTPIXLATSlutpixlat är idag en nyetablerad bildsatirblogg på nätet och kommer att bli en mycket välbesökt webbplats för hela antirasiströrelsen. Nu finns det dock många som av olika anledning inte har hört talas om Slutpixlat men som vi är mycket övertygade om skulle värdesätta vårt innehåll ifall de bara hittade hit.

Förutom att personligen rekommendera Slutpixlat till vänner, bekanta, invandrare, nysvenskar, och andra som stödjer antirasiströrelsen så länka gärna till Slutpixlat på olika sätt, detta gör att vi når läsargrupper långt utanför den egna bekantskapskretsen.

Slutpixlat har också ambitionen att skapa T-shirts med Slutpixlats logo på och med undertexter såsom "Stoppa rasismen!" eller "Vi älskar mångkultur!" eller "Inga fler järnrörsgäng!"

Redaktionen har även diskuterat att till försäljning utöver T-shirts även erbjuda kaffemuggar, nyckelringar, ölglasunderlägg m.m. Vi återkommer naturligtvis så snart som möjligt med mer information om detta då vi är övertygade att många skulle vilja ha Slutpixlats produkter. 

Har du själv någon idé på bra slogans eller liknande som vi kan använda oss av så ge oss gärna den. Bara att skriva i kommentarsfältet här under.

Och det satiriska bildmaterial som publiceras på Slutpixlat är naturligtvis fritt att distribuera för alla så att vårt antirasistiska budskap når ut till så många som möjligt.