22 nov. 2012

Är det ingen i Sverigedemokraterna som har rent mjöl i påsen?

Den idag utnämnde talespersonen i ekonomiska frågor för SD, Sven-Olof Sällström har drivit två bolag i konkurs och haft kronofogden i hälarna? Det verkar uppenbarligen som om Åkesson inte har gjort en grundlig källforskning på det nya ”stjärnskottet” Sällström. Hur kan man utse en man att vara talesman i ekonomiska frågor när han uppenbarligen inte är rätt man för denna uppgift. Men å andra sidan så är väl ingen riksdagspolitiker i SD rätt man eller kvinna för de uppgifter de har.

Uppenbart att SD har fler lik i garderoberna än vad de vill erkänna. För den före detta SD medlemmen i Lidköping, Nazisten Curt Linusson lägger nu beslag på en av SD:s stolar Lidköpings kommun. Curt Linusson som hoppade av SD i slutet på 90-talet på grund av att han tyckte att SD blivit för tafatta i sin invandringspolitik. Linusson tycker att ett totalstopp för all invandring är det enda rätta.


Sverigedemokraternas pressansvarige, Martin Kinnunen tycker att det är ”fruktansvärt” att människor med antidemokratiska åsikter kommer in på SD:s mandat i Lidköping. Ett ganska märkligt uttalande från en som företräder ett minst sagt demokratiskt parti. SD är ju ett högst toppstyrt parti där de genom sin invandringsfientliga och rasistiska politik är allt annat än ett demokratiskt parti.

Fotnot:
Curt Linusson är en synnerligen hårdför nazist som i många år varit medlem i både Nordiska rikspartiet och Nationalsocialistisk front. I dag företräder han ett annat naziparti, Svenskarnas parti. Han var även ledare för den paramilitära gruppen "Legion Wasa", där han drog nytta av sin träning som hemvärnsman och tidigare FN-soldat. Linusson är också dömd för hets mot folkgrupp 2005. Man ska komma ihåg att det är ur denna nazimiljö som Sverigedemokraterna är födda. Och skulle nu någon tro att de genom att klä sig i kavaj och slips och polera ned sin uttalade rasism och främlingsfientlighet så har ni fel. Som bekant så går ju aldrig ränderna ur en Zebra, ej heller ur en Sverigedemokrat.