29 nov. 2012

Illa blandad cocktail!

En usel SD cocktail!


Den senaste I raden av Sverigedemokratiska skandalpolitiker, riksdagsmannen Lars Isovaara ersätts nu av en ny skandalpolitiker.

Det blir den 24 årige ynglingen Markus Wiechel som nu tar över hans plats. En yngling som är fälld ett flertal gånger för förtal. Vilket inte partiledare Åkesson ser som några problem. Wiechel själv hävdar att domarna mot honom är trams och att de enbart är politiskt motiverade. Som om svenska domstolar skulle utdömer politiska domar? Jösses ”my man”! Vakna upp någon gång! Politiska domar utdöms i totalitära stater såsom Nord Korea, Kina, Vitryssland och vissa andra stater med ett tvivelaktigt ledarskap. Tydligt är att ynglingen Wiechels världsbild är lika inskränkt som alla andra Sverigedemokraters. Tongångarna från Wiechel känns ju tydligt igen från SD:s nätpöbel på sajten Avpixlat.

Har bestämt för mig att en annan tvivelaktig figur i världshistorien också hävdade att han efter en misslyckad kupp som går under namnet ölkällarkuppen sade att domen mot honom var politiskt motiverad. Och apropå det här med öl och källare, så tycks det så att ett flertal ledande Sverigedemokrater har svårt för det här med de alkoholhaltiga dryckerna. I alla fall så tycks det ha blivit en vana att gömma sig bakom alkoholens dimridåer för att bortförklara vissa handlingar som man gjort.  Antingen säger de att de på grund av sin berusning ”kanske” uttalade vissa nedsättande ord eller också hävdar de att de inget minns för de var ”så hemskt berusade.”

Lika illa vilket. Bara att konstatera att luddiga politiska ideologier och alkohol inte är en drink som man bör blanda. Inte om man är Sverigedemokrat uppenbarligen. Men för er som ändå vill pröva så kan jag här delge er ett drinkrecept som jag fått från en avhoppad nynazist.

”Rassisten feuchter Traum.“ (Rasistens våta dröm)

2 delar förlegad ideologi.
2 delar retoriskt svammel.
3 delar okunskap.
2 delar intolerans.
4 delar främlingfientlighet.
3 delar islamofobi.
5 delar ren rasism.
Strö i rikligt med floskler från Avpixlat och skaka sedan väl.
Drickes bäst i en mörk källare tillsammans med likasinnade alkoholister.


Svd1 SvD2 SvD3 GP Skånskan SR1 SR2 SR3
GP2