23 nov. 2012

SD äcklar alla normala människor!

Ted Ekeroth.


”15-årige Johan mejlade Sverigedemokraterna i samband med ett skolarbete, och undrade hur partiet ser på islam.
Som svar fick han en länk till en sajt med närbilder på svårt sargade lik och kroppsdelar, bland annat ett huvud som huggits av under näsan.” (SvD)

SD visar igen hur vidrig deras syn på människor tillhörande en annan religion är.  Det var Ted Ekeroth, Sverigedemokraten som sitter i kommunalfullmäktige i Lund, som besvarade den unga pojkens förfrågan genom att skicka vidriga bilder på döda människor.

Återigen så spyr en Sverigedemokrat sin galla över inte enbart islam utan även alla muslimer. Den nolltolerans mot rasism som Åkesson införde är uppenbarligt inget som resten av Sverigedemokraterna avser att följa. Och enligt SD:s pressekreterare, Martin Kinnunen så avser man att inte vidta några åtgärder mot Ted Ekeroth. Och därmed faller ju hela Åkessons resonemang om nolltolerans platt. Men det är väl ingen normal människa som egentligen från första början trodde på Åkessons resonemang om nolltolerans. Hur ska ett parti som bygger sin grund på rasism och främlingsfientlighet egentligen kunna motivera sina medlemmar att helt plötsligt sluta med detta? Det går naturligtvis inte.

Ted Ekeroth som förövrigt är bror till Kent Ekeroth, ni vet han som var med i järnrörsgänget, har även kopplingar till den högst islamfientliga counter jihad rörelsen. En rörelse som även den norske massmördaren Breivik hyllar. Det säger ju inte lite om vilka rötägg det finns inom Sverigedemokraterna.

Finns bara en nolltolerans man kan visa upp som normal medborgare i ett mångkulturellt Sverige, och det är nolltolerans gentemot Sverigedemokraterna och dess sjuka syn på människor.