13 dec. 2012

Gejbert Strömdahl, ännu en martyr!? Eller?

Skyddsdräkt för SD politiker.


Den Sverigedemokratiske politikern i Laholm, Gejbert Strömdahl säger sig nu behöva bära, inte bara skottsäker väst men även skyddshandskar?

Anledningen är att Strömdahl enligt honom själv ska ha blivit hotad, fått sin bostad beskjuten med luftgevär och sin bil vandaliserad.

Polisen säger att utredningen går trögt då det saknas vittnen till alla de här händelserna. Lars Grimbäck, kommunikationschef vid Hallandspolisen, säger att man gärna tar upp en dialog med Strömdahl om han inte är nöjd med polisens åtgärder. De består nu i att polisen då och då patrullerar utanför hans bostad.

Inte utan att man undrar om inte detta är ännu en av dessa SD politikers försök att skapa lite uppmärksamhet kring sin egen person. Ett egenskapat martyrskap. ”Tyck lite synd om mig jag är ju Sverigedemokrat.”

Vis av hur tidigare Sverigedemokrater uppfört sig så är ju det ganska svårt att ta Strömdahls uppgifter på något större alvar. Vem minns väll inte SD grabben som hävdade att någon med våld skurit in ett hakkors i hans panna. Det visade sig ju att han själv gjort detta. Eller SD tjejen som tände eld på sitt eget brevinkast och sa att det var någon annan som gjort det.

Ganska patetiskt med andra ord. Man kan undra vad dessa SD människor vill uppnå med sitt beteende annat än spä på den egna SD pöbelns lögnhistorier i Avpixlats sandlåda.

Om nu vissa SD karaktärer vill uppnå martyrstatus på rena lögner, och tro att de därigenom tror att folk kommer att tycka synd om dem så är detta ganska så dödsdömt. För hela den Sverigedemokratiska politiken med dess nazigrundade ideologi är ju tämligen dödsdömd redan från början.

Sverigedemokraterna är ju från början till slut en ganska patetisk samling missanpassade individer i det svenska mångkulturella samhället. Och som sådana är det väl inte konstigt att det med jämna mellanrum poppar upp individer som vill skapa sig ett egenframkallat martyrskap. 

Curt Latinosson För Slutpixlat