1 dec. 2012

Nazist tar plats i Lidköping!

Nazisten Curt Linusson i full stridsmundering.


Den högerextreme nazisten Curt Linusson tar SD:s plats i kommunfullmäktige i Lidköpings kommun. Detta tack vare att den Sverigedemokratiske ledamoten i fullmäktige Christian Wallin nu flyttar från kommunen.

Curt Linusson som inte är medlem i SD utan i det högst högerextrema Svenskarnas parti kan ta platsen tack vare att han fick sex personröster på SD:s valsedlar i förra valet.

Linusson var dock medlem i SD tidigare men valde Svenskarnas parti då han ansåg att SD var för mjäkiga i sin flyktingpolitik. Han är sen tidigare dömd till fängelse för hets mot folkgrupp.
Nu vidtar Lidköpings kommun säkerhetsåtgärder då man anser Linusson utgöra en säkerhetsrisk för övriga deltagare i kommunfullmäktige.

Men då egentligen Sverigedemokraterna och Svenskarnas parti är av samma skrot och korn så utgör ju dessa bägge partier och deras företrädare en säkerhetsrisk var de än befinner sig. Om inte för andra så sig själva.

Det kommer att bli intressant att se hur länge det tar innan nazisten Linusson gör ytterligare uttalanden likt Sverigedemokraternas järnrörsgäng och Lars Isovaara gjorde.

Det finns ju gott om politiska tokstollar med förvrängda ideologier i och omkring Sverigedemokraterna. Nazisten Curt Linusson är ju bara ytterligare en av dessa personer. Så som sagt om det är en Sverigedemokrat eller fullfjädrad nazist som tar platsen i Lidköpings kommunalfullmäktige spelar ju ingen roll. För deras agenda är ju ändå den samma, extrem höger nationalism full av hat mot invandrare. Med andra ord fullblods rasister av högsta kaliber.

Fakta om Curt Linusson från SvD