31 mars 2013

Avpixlat sysslar inte med hat, hets och hot!"Avpixlat publicerar opinionsbildning och inte hat!?"

Så säger herr Avpixlat själv, Mats Dagerlind i en Artikel. Han spinner i artikeln vidare på att Avpixlat är en Sverigevänlig nyhets- och opinionssajt som ägnar sig åt nyhetsförmedling, granskning och opinionsbildning. Och Dagerlind hävdar bestämt att Avpixlat då inte ägnar sig åt hat, hot, hets, uppvigling förföljelse och repressalier mot grupper och meningsmotståndare. Dagerlind fortsätter i sin artikel med att upphöja Avpixlat i långa men tämligen meningslöst långa och innehållslösa meningar till en sajt som till skillnad från övriga medier i Sverige är bra mycket trovärdigare. Enligt Dagerlinds synsätt så är övriga media i Sverige bara att betrakta som PK-elitens språkrör som gör allt för att tysta Avpixlat och dess skribenter.

Mycket skall man ju höra innan öronen trillar av är ju ett gammalt talesätt. Och efter att läst vad Dagerlind säger i sin artikel så börjar man undra om inte herr Dagerlinds synsätt och retorik om övriga medier är ett utslag av den frustration han känner av att inte bli tagen på allvar.

Om man ska ge kredit om något i medievärlden som Avpixlat är bra på, så är det att sprida just hat. Dagerlind må hävda att vad som skrivs i kommentarsfälten under de artiklar som publiceras i Avpixlat inte faller under Avpixlats ansvar så är detta bara ett sätt från honom att försöka frånsäga sig ansvar i frågan.  Dessutom så med tanke på hur herr Dagerlind själv uttrycker sig på blanda annat Twitter så tror vi i ärlighetens namn inte att han bryr sig om ett skvatt vad som skrivs i kommentarsfälten. Så talet från Dagerlinds sida om att Avpixlat inte sprider hat är bara en lögn och inget annat. Avpixlat initierar det och låter sen kommentatorerna utveckla det.

Och det kan vi nu på Slutpixlat lätt bevisa.

Här är ett litet utdrag ur kommentarer som gjorts på Avpixlat i samband med att de ondgör sig över en krönika under rubriken, ”Äkta Malmökids gillar inte SD”, skriven av Nathalie Ibron den 28 mars.
Och dessa kommentarer är inte bara hatiska gentemot en person utan också i synnerhet invandrare. Men ingen är väl vid det här laget överraskad över hur Avpixlat och dess mästerdomptör och rikshetsare Dagerlind agerar. Kan bara konstatera att Dagerlind då inte heller skäms för att blåljuga när det passar hans syften. Dagerlind: ”Avpixlat ägnar sig inte åt hat, hot, hets, uppvigling förföljelse och repressalier mot grupper och meningsmotståndare.”

Jojo! Hela Avpixlats syfte är ju att just syssla med åt hat, hot, hets, uppvigling förföljelse och repressalier mot grupper och meningsmotståndare.

Vi på Slutpixlat tycker att Avpixlat endast duger till det här.Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat