1 mars 2013

Slutpixlat presenterar Rasistfyllefilter-appen!I mitten av december lanserade IQ appen Fyllefilter, som låter användaren testa om hen är nykter nog att sms:a, facebooka eller twittra från mobilen. Nu, ett par veckor senare, har en kvarts miljon tester genomförts.

Tanken med Fyllefilter-appen är att låta användarna genomföra tester för att undersöka om de är nyktra nog att kommunicera i text från mobilen. Efter att ha genomfört testet kan användaren välja om hen vill sms:a, statusuppdatera, twittra eller inte. För de som klarat testet kompletteras posten med en text som berättar att meddelandet är fyllefiltrerat – eller att det inte är det, om man misslyckats.

Rasistfyllefiltret "Järnrörs Erik"
Slutpixlat går nu ett steg längre och kan nu stolt presentera Rasistfyllefilter-appen som kommer att marknadsföras under namnet ”Järnrörs Erik.”

Inte nog med att appen kan filtrera bort fyllesnack, den kommer också mycket effektivt att kunna filtrera bort all rasistisk kommunikation. Och för de som klarar av testen kompletteras posten med en text som berättar att meddelandet är fritt från fylla och rasism.  Appen finns även i en version för de mest svåra fallen av fyllerasism och blockerar inte enbart användaren effektivt från sitt fyllesnack men även sina rasistiska uttalanden. Denna version av appen kommer att marknadsföras under namnet ”Dagerlind silencer.”  Appen kommer att säljas i storlekarna large o extra large, så att all fyllerasism effektivt kan förhindras.

"Dagerlind Silencer"
Vi på Slutpixlat rekommenderar starkt den sistnämnda appen för de fyllerasister som ständigt gör kommentarer på Sverigedemokraternas husorgan Avpixlat. Vilket i sin tur kan få till följd att kommentarsfälten hos Avpixlat blir helt blanka. Något vi naturligtvis inte kommer att fälla en tår för. Snarare jubla av glädje.

Anita Svensson-Vilegård Redaktionssekreterare