27 apr. 2013

Hela Sveriges parti!?I sitt tal på Långholmen idag då Sverigedemokraterna minglade med sig själva så presenterade Åkesson partiets nya kampanj, ”Hela Sveriges parti.”

Och för att inte helt avvika från det politiskt korrekta så hävdade Åkesson även att invandrare skulle omfattas av att tillhöra hela Sveriges parti.

Vi tar det där uttalandet från Åkesson med en stor nypa salt. Vi skulle önska att Åkesson definierat vilka invandrare som skulle få tillhöra hela Sveriges parti. För vi vet ju vilka invandrare SD helst inte vill ska tillhöra hela Sverige. Muslimerna. Det har ju ibland annat Thoralf Alfsson, Björn Söder och Kent Ekeroth bevisat genom klara islamofobiska uttalanden.

Och i sitt tal fortsatte Åkesson att raljera över andra partiers företrädare och slog sig för bröstet och talade om hur duktiga de själva var och sen kom genom Åkessons fortsatta tal Sverigedemokraternas verkliga ansikte upp. Islamofobin. Genom att ondgöra sig över muslimerna och deras religion Islam så stack Åkesson på egen hand hål på den Sverigedemokratiska överuppblåsta ballongen om att SD är hela Sveriges parti.

Och det var väl ungefär allt vad Jimmie Åkesson hade att säga. Ett tal från Åkesson till största delen fyllt av intolerans och främlingsfientlighet gör inte SD till hela Sveriges parti. Enbart alla Sveriges rasisters parti.

Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat.