19 apr. 2013

Ingrid Carlqvist hävdar att muslimer är lögnare!


Dispatch Internationals okrönta drottning och islamofobernas älsklings tant tycker att muslimer är lögnare som saknar samvete.


Så säger hon i en liten aftonkonversation på Twitter där hon för övrigt frotterar sig med den ökände ledaren för islamofobiska och mycket våldsamma English Defence Leauge, (EDL) Tommy Robinson. Som förövrigt är dömd för bland annat grovt våld mot polisman och ett flertal andra våldsdåd.
Tant Carlqvist hävdar också att hon aldrig ljuger!?
 
Men kära lilla tant Carlqvist, det första du gör är att anklaga muslimerna för att vara notoriska lögnare och att de helt saknar samvete.  Och sen har du mage tant Carqlvist, att säga att du inte ljuger.

Fy skäms på dig tant Carlqvist. Att ljuga är fult!

Det finns ett gammalt svenskt ordspråk som säger att den som talar väl kan ljuga väl.” Och efter att ha läst dina artiklar, tant Carlvist så vet vi att du inte talar väl och därav per automatik också är en dålig lögnare.

Om vi från Slutpixlat får komma med ett litet gott råd till tant Carlqvist så vore det att du slutade ljuga i alla sammanhang om just muslimer och deras religion. Tror i ärlighetens namn inte att du genom att ljuga i dina artiklar på DI får sålt några "Honest Press Certificate" a 2 250 kronor stycket. 

Och du tant Carlqvist! Du bör nog inte umgås och dela åsikter med typer som Tommy Robinsson, det är inte bra för imagen. 

Oj då! Vi glömde visst att du delar åsikter med Avpixlats islamofob nummer ett, Mats Dagerlind. Du har visst redan skitit i imagen förstår vi. Ja ja... som man bäddar får man ligga. Mycket illa! 

Förövrigt  så tycker tant Carlqvist att när det kommer till terrorhandlingar så är Breivik undantaget från regeln. Man han var ändå "inspirerad av muslimsk terrorism". 

Det var som fasen!? Tant Carlqvist måste tydligen sitta inne med information som inte vi andra gör. Hon vet ju uppenbarligen mer än Breivik själv. Bäst du aktar dig tant Carlqvist så du inte också blir inspirerad av något mer än ren islamofobi.


Raffina Wall för Slutpixlat