26 apr. 2013

Slutpixlat har lösningen på SD:s problem.


Sverigedemokraterna har som vi vet stora problem med invandringen till Sverige. De kan inte riktigt fatta att vi lever i en globalt ny världsordning där invandringen från andra länder och den där av följande mångkultur är vår tids nya historia.

SD har inte riktigt hängt med i tiden och drömmer sig bara tillbaks till en världsordning som få vill ha tillbaks. De talar sig varma om det äktsvenska och hyllar folkhemsidealet som om det vore någon slags lösning på vad de ser som allt elände i världen.  Och som sagt för Sverigedemokraternas del är ju invandringen och invandrarna det stora eländet för dem.

Men hav tröst Sverigedemokrater, Slutpixlat har lösningen på ert konstant eländiga problem. Och det kallas utvandring!

Om det nu är så att ni Sverigedemokrater inte finner er riktigt till rätta i det moderna och mångkulturella Sverige så föreslår vi här på Slutpixlat att ni utvandrar till en plats där ni själva kan skapa er det idealsamhälle utan invandrare som ni så mycket vurmar för. Då behöver ni inte irritera er på oss antirasister och framförallt media som ni anser enbart förföljer er för er "politiks" skull.

Och Slutpixlat har funnit den perfekta platsen ni Sverigedemokrater kan utvandra till.

MARS!

Och på denna planet kan ni Sverigedemokrater äntligen få lugn och ro att utveckla era politiska ideologier utan någon som helst inblandning.

Men vänta nu lite!? Det skulle ju gå åt pipsvängen med en gång. Om nu Sverigedemokraterna utvandrade till Mars så skulle där ju inte finnas några andra invandrare än dem själva att irritera sig på. Då skulle ju hela SD:s politik falla ihop som ett korthus.

Och ponera att om det finns liv på Mars när SD sätter stöveln på den röda planeten, så är de ju definitivt Marsianer vi talar om. Och frågan är vad de tycker om utsocknes invandrare?


Får förmoda att Marsianerna omgående sätter Sverigedemokraterna i så kallade ”förvaringscenter” där de i ovisshet får vänta på besked om de får uppehållstillstånd eller inte. Men vad ni än gör Sverigedemokrater så åberopa inte särskilt ömmande skäl för att ni ska få stanna kvar på Mars. För det har ni inga. Ni kommer säkert av Marsianerna att anses som illegala invandrare och är ju därmed också jämförbara med kriminella individer.

Bon Voyage SD! SvD

Och förövrigt så ligger charterresor till Mars inte långt bort i tiden. Enkelbiljett då bara naturligtvis. Så passa på och ansök idag Sverigedemokrater hos Mars one.

Curt Latinosson för Slutpixlat