12 maj 2013

Avpixlat: Hjälp! Stockholm blir afrikanskt!

De paranoida konspirationsteoretikerna och rasisterna på den av SD sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat tror snart att Stockholm kommer att likna den Nigerianska huvudstaden Lagos. Och den utflippade teorin bygger de enbart på vad finansminister Borg sade i en artikel i Expressen i samband med sitt Afrika besök. Och så här citerade Avpixlat vad Borg sade under domedagsrubriken ”Stockholm ska bli som Lagos". 

”Alla de vackra färgerna man ser på kvinnorna här. På tio års sikt kommer det att se ut så i hela Europa. Hemma är det ju bara svart överallt, det är så avmätta färger hos oss. Europa kommer bli bättre, mer multikulturellt.”


Bättre om Avpixlat citerat hela texten för då får man en helt annan bild av vad Anders Borg menar. Han talar om hur mode och smaker från Afrika kommer att bli normsättande och influera oss här i Europa. Precis som vi genom århundradena blivit influerade av andra trender från andra delar av världen. Och inte med ett ord säger Borg att Stockholm ska bli som Lagos.


”Alla de vackra färgerna man ser på kvinnorna här. På tio års sikt kommer det att se ut så i hela Europa. Hemma är det ju bara svart överallt, det är så avmätta färger hos oss. När våra barn växer upp är det en och en halv till två miljarder människor i Afrika, och vi är fortfarande 500 miljoner. Det är klart att de kommer att vara oerhört normsättande för både mode och smaker.”


”Europa kommer bli bättre, mer multikulturellt”, fortsätter han.


”Man börjar se det i popmusik och annat att Afrika börjar höras på ett helt annat sätt. Men jag tror att när vi verkligen har sett utvecklingen är när vi har afrikanska snabbmatskedjor i Stockholm.”


Men nu sade ju Borg, för tokstollarna på Avpixlat det så förhatliga ordet, ”multikulturellt”. Och genast så gick konspirationsteoretikerna på Avpixlat i taket och tog detta som intäkt för att Borg vill göra Stockholm till ett nytt Lagos.


Och vad skulle det vara för fel om vi i Sverige fick afrikanska snabbmatskedjor. De kan ju i alla fall inte bli sämre än de snabbmatskedjor som redan finns här. Och oss veterligen på Slutpixlat så är ju Stockholm redan en multikulturell stad i många avseenden. Så stäng igen kakgapet Dagerlind & Company! Multikulturen är här för att stanna!


”När konspirationsteoretikernas indoktrineringsvals tar strypgrepp på sanningen och blir så självförhärligande att det till slut blir en verklig sanning för den som fallit för dessa konspirationsteoretikers lögner, ja då är det verkligen illa.” (Raffina Wall)


Och så kan man idag i Aftonbladet läsa i en forskningsrapport att invandrare är bäst utbildade. Något som SD anhängarna naturligtvis avfärdar som statistiska lögner då de inte begriper bättre.

Raffina Wall för Slutpixlat