30 maj 2013

Avpixlat ute med tiggarbössan och tycker synd om sig själva.I den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlat, kan man idag läsa att de är i stort behov av donationer. Nu är det naturligtvis inga hjärndonatorer de behöver, vilket egentligen hade varit mer på sin plats. Nej de behöver mer pengar. Och det för att de hoppas på att kunna professionalisera sajten.


Hur de nu ska lyckas med att professionalisera en hat och rasistsajt vet de naturligtvis bäst hur man gör själva. Mer hat och mer rasism handlar det naturligtvis om.

Avpixlat säger också att de ser över de juridiska för- och nackdelarna med ett eventuellt ansvarigt utgivarskap.


Får vi gissa att de undviker en ansvarig utgivare då Avpixlats nestor Mats Dagerlind i alla fall inte vill stå för den skit han skriver och ta konsekvenserna för detta.

Avpixlat känner hela sin existens vara i fara!? Men så bra då! Har pengarna från Sverigedemokraterna sinat? Har Kent Ekeroth spärrat sitt bankkonto för Avpixlat?

Avpixlat förklarar med stor självömkan att de inte får bidrag från bland annat Kulturnämnden och Allmänna arvsfonden, Presstödsnämnden osv.

Avpixlat tycker att pengarna regnar ned på deras politiska motståndare. Och det enbart på grund av det rådande samhällsklimatet?

Ibland får konspirationsteoretikerna på Avpixlat till det. Att de inte får några bidrag från olika nämnder och fonder beror alltså på samhällsklimatet!?

Och i traditionsenlig anda så avskyr man det man kallar för det politiskt korrekta. PK-media, och hävdar att de har monopol på nyhetsförmedlingen i Sverige. Avpixlat tycker själva att man helst kan bidra med en valfri summa i prenumeration i månaden till dem än att lägga en tia om dagen på en reklam- och propagandaspäckad tidning som Aftonbladet.

Kan man inte se en viss avundsjuka hos Avpixlat att de inte har någon som vill annonsera i deras sajt? Men det säger ju sig själv att ingen vid sina sinnens fulla bruk skulle vilja offra en riksdaler på att annonsera i en hat och rasistsajt som enbart läses av ett fåtal och vars läsvärde för övrigt är lika med noll.

Slutpixlats råd till Avpixat är att ni lägger ned skiten. Sverige är inte i behov av en sajt full av intolerans, främlingsfientlighet, rasism, islamofobi och homofobi. Och skicka Mats Dagerlind till en plats där han kan göra bättre "nytta" för sitt älskade Sverige.


 Curt Latinosson för Slutpixlat.