2 maj 2013

Mats Dagerlind, konspirationsteoriernas mästare.I vanlig ordning ser den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajtens herr Avpixlat, Mats Dagerlind en konspiration så fort det tillfälle gives.

I en artikel idag på Avpixlat, under rubriken, ”Tvångslagar ska hindra svenskar från att leva svenskt”, så hävdar Dagerlind, angående det här med att kommunerna eventuellt kan tvingas att ta emot ensamkommande flyktingbarn, att detta är en dold agenda för att avskaffa det kommunala inflytandet?

”Skrapar man lite på ytan finner man dock en dold agenda med betydligt större ambitioner. Med förebild från EU vill man avskaffa det kommunala självstyret i syfte att centralt kunna driva igenom det mångkulturalistiska samhällsexperimentet i total maktfullkomlighet ovanför kommuninvånarnas huvuden.”

Och sen broderar Dagerlind ut texten i en ström av obegriplig rappakalja som endast de närmast sörjande rasisterna möjligtvis kanske begriper.

Det är väl ingen som undgått att Mats Dagerlind är livrädd för det här med mångkultur, det vill säga invandrare, framför allt de från de muslimska länderna, och att hans hat gentemot dem tar sig nu allt abnormare uttryck i form av en djup sjuklig islamofobi. Den så kallade xenofobiska islamofobin.

Finnes det då något botemedel mot islamofoben och konspirationsteoretikern Dagerlinds snedvridna världsbild?

Vi på Slutpixlat har lösningen.”Vad lider han av doktorn?”

”Aggressiv islamofobi med klara xenofobiska inslag.”

”Är det en farlig psykisk sjukdom?”

”Oerhört, eftersom den är verbalt luftburen och kan drabba redan mentalt svaga och illaterala individer.”

”Finns det något botmedel?”

”Ja, sanningen är det enda botemedlet.” 


Raffina Wall för Slutpixlat