4 maj 2013

Mats Dagerlind, mästare i retoriska plattityder.


Konsten att säga något utan att egentligen få sagt någonting tar sig nu allt mer fantastiska former när Mats Dagerlind använder sig av det skrivna ordet.

I en särdeles lång artikel, för att till och med komma från herr Dagerlind, så ondgör han sig i vanlig ordning över en meningsmotståndare.


Dagerlind är sur för att han inte fick ge en replik på en artikel skriven på Expressens kultursida av Lisa Magnusson då han inte klarade av att med 800 tecken ge en replik. Expressen medgav endast 800 tecken. Och det kan vi förstå då de naturligtvis inte vill ge Dagerlind chansen att komma med massa ovidkommande nonsens i artikeln som han alltid gör när han skriver artiklar, så kallade krönikor eller debattinlägg.


Att det ska vara så svårt för Dagerlind att ge en replik på en artikel utan att brodera ut texten i meningslöst dravel.


Han är nu som sagt, eller ska vi säga i vanlig ordning, nu så sur att han med följande meningar i sin krönika på den Sverigedemokratiska rasist och hatsajten Avpixlat fäller följande mindre begåvade uttalanden om Lisa Magnusson:


”Att inte stå för sitt ord är, vid sidan av att vara en ohederlig, respektlös och allmänt usel debattör, ytterligare ett tillkortakommande som kan skrivas in i vänsterfeministen Lisa Magnusson karaktärs-CV.”


Uppenbart att Dagerlind har svårt för det här med feminister. (Kvinnor) Och oavsett om feministen skulle komma från höger, så buntar Dagerlind ihop dem till enbart vänsterfeminister då han uppenbarligen tror att det är därifrån alla feminister kommer ifrån. Detta tyder på en djup okunskap från Dagerlind om vad feminismen egentligen står för.


”Lisa Magnusson är en tragisk och patetisk figur och, med risk för att bli beskylld för debattvägran, kommer jag att i möjligaste mån ignorera henne i framtiden. Tiga ihjäl henne tycker jag också att ni läsare bör göra. Unna henne inte triumfen att få skriva att hon som ett resultat av min krönika fått ta emot si och så många hatiska mejl. En öronbedövande tystnad kan i vissa fall säga mer än tusen ord.”


Kan tala om att jag, Raffina Wall inte någonsin kommer att ignorera eller tiga ihjäl Lisa Magnusson.


Och den enda som är en mycket patetisk och tragisk figur i det här sammanhanget är Mats Dagerlind själv. Det bevisar han återigen genom en fullständigt meningslös krönika i Avpixlat. Och om det är någon som är en ohederlig, respektlös och allmänt usel debattör, så är det Mats Dagerlind själv. Det bevisar han dagligen via sitt twittrande och sina egenskapade alster under rubriken ”Från sjuklövern till SD”, där han under olika pseudonymer spyr ut sin rasism och sitt feministhat så det står härliga till. Mats Dagerlind har ju inte ens ett karaktärs-CV i hyfs och fason uppenbarligen.


Raffina Wall för Slutpixlat. Feminist uti fingerspetsarna, så det så!