28 maj 2013

Paparazzi? Nä!… En Paparazze!Alltid så uppmärksamma IRM avslöjar nu att Sverigedemokraterna i Kungsbacka numer har skaffat sig en paparazzifotograf. Eller ska vi egentligen kalla det för paparazzefotograf då själva fotograferandet inte går ut på att fota kändisar i tid och otid.

Nej SD i Kungsbacka nöjer sig med att smygfotografera tiggare utanför närmsta systembolag. Observera att det naturligtvis då enbart rör sig om invandrare som smygfotograferas. Vilket då måste ligga helt i deras linje med vad de smygfotograferat tidigare. Invandrare som hämtar ut pengar vid en bankomat.

Man kan ju naturligtvis undra vad syftet med detta är, annat än att som i vanlig Sverigedemokratisk anda hänga ut invandrare. De börjar ju inte bli så lite paranoida så fort de numer ser en invandrare de där Sverigedemokraterna.

Dock så är inte alltid det här paparazzefotandet den lättaste av uppgifter. För inte var det väl tänkt att en tvättäkta frilansskribent, översättare, sekulär humanist, jämställdist, Sverigevän och ekologiskt värdekonservativ liberalsocialist skulle komma med på foto. Med andra ord en äktsvensk rasist. Ja det är ju så Mats Dagerlind gärna beskriver sig själv.

Nog borde väl Thoralf Känna igen en av sina egna gelikar.


Raffina Wall för Slutpixlat