15 maj 2013

Sverigedemokratisk handbok för dumhuvuden.


Ja så har den sen länge hett eftertraktade lilla guiden kommit som alla rasister så ivrigt väntat på att få lägga händerna på.

”Sverigedemokratisk handbok för dumhuvuden”.

I denna bok skriven av en av rasismens ”giganter” så lärs det inte bara ut hur man ska se ned på andra människor från andra kulturer, utan även hur man på bästa sätt lär sig att bli en fullfjädrad islamofob med klara narcissistiska inslag.

Boken innehåller även lite tips och trick i hur man på bästa sätt svingar ett järnrör eller ett helrör och vilka verbala uttryck förutom babbe som passar sig bäst i sammanhanget. Dessutom så innehåller boken ett specialskrivet kapitel av islamofobins okrönta drottning Ingrid Carlqvist där hon väldigt uttömmande och mer än gärna beskriver sig själv som västvärldens räddning gentemot det ”hemska” islamska hotet.

Även Avpixlats Mats Dagerlind får ett ord med i boken där han förklarar hur man bäst skriver artiklar som är otroligt långa och fullständigt intetsägande. Hans tio tips om hur man bäst visar sitt hat gentemot meningsmotståndare och journalister och hänger ut dessa som allmänt villebråd till Avpixlats mindre begåvade klientel som härjar i deras kommentarsfält är nog bokens mest imbecilla höjdpunkt.


Boken är också skriven på så kallad "lätt svenska" så att även den mest stupida rasist kan tillgodogöra sig bokens innehåll.

Anita Svensson-Vilegård för Slutpixlat