5 juni 2013

Avpixlat surar, Igen! Åkesson får inte vara med!?


Det är inte mycket som den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten och dess härförare Mats Dagerlind är nöjda med.

Nu ondgör man sig över att Åkesson inte får vara sommarpratare i radio. Och som för att sätta lite tryck bakom sina ord så hänger man i vanlig ordning ut sådana som har varit eller sådana som ska bli sommarpratare i radion. Och det gör man på ett sådant fult och vedervärdigt sätt att vi här på Slutpixlat inte ens tänker länka till dårhussajten Avpixlat. Vill ni läsa så får ni själva söka upp den.

Sen häver Avpixlat också ur sig hur negativt särbehandlade Sverigedemokraterna blir i svensk media men just nu framför allt av Sveriges Radio. Och allt detta bara för att inte Åkesson i år fick vara med som sommarpratare.

Det är inte svårt att förstå att inte SR vill låta Åkesson vara sommarpratare. För vad för intressant skulle Åkesson kunna säga utan att det inte skulle handla om invandrare, invandringen och för dem den så förhatliga mångkulturen. Rasism på bästa sändningstid är naturligtvis inget som någon vill höra på.

Nej vill Åkesson nå ut med sitt rasistiska budskap så får väl han starta en egen radioshow.

Vem minns väl inte den populära tv-serien ”En röst i natten” (Midnight Caller) med skådespelaren Gary Cole som gick på tv på sent åttiotal, där udda existenser kunde ringa in och göra sin röst hörd.

Så om Avpixlat surar över att inte Åkesson får vara med i radio som sommarpratare, så får de väl starta en egen radiokanal och låta Åkesson ”En rasist i natten” svamla på och låta sina likasinnade udda existenser medverka.Raffina Wall för Slutpixlat