11 juni 2013

Drygt 90 procent av svenska folket är idioter!

Inte svårt att gissa vem som twittrade ur sig följande.


Att Avpixlats Mats Dagerlind har svårt med att ta kritik är inget nytt. Och att han via sitt överdrivet energiska twittrande ständigt nedvärderar de kvinnor som debatterar mot honom på Twitter är heller inget nytt. Eller att han är oförskämd i största allmänhet är ju mer en regel än ett undantag.

Det här med att kalla alla som inte delar hans eller Sverigedemokraternas åsikter för Sverigefiender visar hur en högerextremistiskt lagd nationalist i brist på argument debatterar på nätet.


Dock så har Dagerlind helt fel i sitt påstående att ALLA svenskfientliga idioter skriver på IRM.  För det är nämligen så att ”alla sanna svenskvänliga demokrativänner” även skriver på andra forum än IRM. Förutom vanlig daglig media såsom Aftonbladet, Expressen, SvD, DN, SVT med flera, så har vi även Expo, Motargument, Stolt Svensk – Stolt Antirasist och minst ett dussintal andra forum som Sverigevännerna skriver på. Och avslutningsvis naturligtvis oss här på Slutpixlat.


Nu vet vi att Sverigedemokraterna och deras sympatisörer gärna kallar de normala medierna för politiskt korrekta sanningsförtryckare?


Sanningen är dock att genom sin nyanserade och undersökande journalistik kommer de med sanningar som Sverigedemokraterna inte vill höra. Något som Dagerlind i brist på argument kallar för Sverigefientlig propaganda.


Om ändå dessa så kallade Sverigedemokratiska ”Sverigevänner” lät bli att sprida sina fördomar, sin intolerans, sin rasism, och framför allt sitt hat på internet, så kanske en normal politisk diskussion skulle kunna föras mellan normala människor utan inblandning av dessa sjuka individer vars ända mål i livet tycks vara att hata allt och alla som inte delar deras morbida världsbild.


Här är en liten demonstration i hur vissa av dessa missanpassade rättshaverister som håller till på bland annat Avpixlat i en insändare till oss här på Slutpixlat som svar på vår artikel ”Sverigedemokraterna borde förbjudas!” uppträder.   Signaturen ”Sven Olsen” tycker att Reinfeldt ska hängas för högförräderi!?


”14 mord, ej bevisade på 10 år? - Men det begår ju de hitsläppta icke-anpassningsvilliga per år? Så varför gnälla? Étt är säkert - Reinfeldt och de som hjälpt honom att begå högförräderi mot svenska nationen skall upp att dingla. Det är bara att ta krigslagarna i bruk - det är redan krig här - mellan svenska nationen och invandrade brottslingar, islamistiskt och vänstervridet slödder.”


Sven Olsen som kallar sig ”arg dansk” förekommer flitigt i kommentars fält på diverse rasistsajter.


Man kan konstatera att 100 procent av alla idioter definitivt håller till på Avpixlat och skriver.

Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat