19 juni 2013

Floskulös dam i farten igen!Vi vill naturligtvis inte att ni ska sätta frukostfrallan i halsen eller spilla ut ert kaffe. Men vi måste ändå delge menigheten ett par intressanta floskler från Ingrid Carlqvists maniska Twittrande.

Ingrid och rasism.


Ingrid säger att hon inte är mer rasistisk än Avpixlat!? Tycker nog att Ingrid och Avpixlat är nog så rasistiska så det både räcker och blir över. Nej Ingrid, vi begriper innebörden av ordet rasism, frågan är om du någonsin kommer att göra det.

Ingrid och statistik.


Förbjudna!? Ja jösses! Ingrid, konspirationsteoretikern har talat igen.

Ingrid och Invandrarna.


Ja vad ska man säga om detta påstående. All Statistik!? Förmodar att Ingrid syftar på Affes statistikblogg. Och påståendet att många av invandrarna kommer hit till Sverige bara för att slippa att arbeta är ju ett påstående som enbart är en lögn och inget annat. Fördomar om invandrare är ju som bekant Ingrid Carlqvist bra på att sprida.

Ingrid och Islam.


Detta påstående måste väl vid det här laget ändå ses som ett klassiskt uttalande från Ingrid. Inte ens en papegoja skulle i längden orka hålla på att upprepa samma fras om och om igen. Att sen Ingrid konstant via Twitter försöker framhäva att hon är den enda ”journalisten” i Sverige som sitter inne med sanningen och alla andra journalister enbart springer i PK-medias ledband får väl ses som ett utslag av hybris för sin egen person.

Ingrid och Sverige.


Jo visst finns det hopp för Sverige Ingrid! Den dagen då SD och alla där tillhörande rasister och dess språkrör såsom Dispatch International, Avpixlat, Exponerat, Fria Tider med flera marginaliseras ut i historieböckernas ytterkanter och demokratin, toleransen och mångkulturen får råda, enbart då finns det hopp för Sveriges framtid.

So Please Ingrid! Give in! There is not much hope for you and your personal racist vendetta.

Curt Latinosson för Slutpixlat