9 juni 2013

Thoralf Alfsson är grinig. Igen!
Livet kan inte vara lätt för den Sverigedemokratiska riksdagsmannen Thoralf Alfsson.

Nu kverulerar han återigen på sin blogg mot att flyktingarna fick rätt till subventionerad sjukvård. Och i vanlig Sverigedemokratisk konspirationsteoretisk anda så hävdar Alfsson bestämt att media tystade ned det hela.

Nu har Alfsson och Sverigedemokraterna i Kalmar län på egen hand beslutat att ge ut ett ”informationsblad”, som de ämnar ge ut ända fram tills valet 2014.

Här försöker man hävda att de svenska pensionärerna far illa på grund av att flyktingar får vård. Och sen så försöker de påvisa detta genom ett antal egenskapade beräkningar, förmodligen hämtade från den så ”pålitliga” Affes statistikblogg.

Vad vi kan se här är ett klassiskt grepp från Sverigedemokraterna där man försöker spela ut det nu så utslitna vi och dem kortet.

VI är hela Sveriges parti hävdar ju Sverigedemokraterna. Något som naturligtvis är en lögn så det bara skriker om det.

Björn Söder gick ju till och med så långt att han kallade det för ”skammens dag” när förslaget till subventionerad sjukvård till flyktingar gick igenom.

Vad som egentligen är skammens dag, varje dag, för hela Sverige, är när en Sverigedemokratisk politiker öppnar munnen och häver ur sig sina fördomar, sin intolerans, sin främlingsfientlighet, sin rasism, men framför allt sitt ohöljda hat gentemot det eller dem de inte gillar.

Raffina Wall för Slutpixlat