26 juli 2013

Christoffer Dulny vill inte ha någon DO i Sverige!Först hade vi Kent Ekeroth som inte hade mycket tills över för mänskliga rättigheter. Och nu har vi ännu en av dessa Sverigedemokrater som inte tycks ha något till övers för något. Varken DO eller kvinnor.

Christoffer Dulny anser nämligen att Diskrimineringsombudsmannen är skit. Något sådant skall vi uppenbarligen inte ha i Sverige anser han.


Nej Dulny har ju tidigare i sina försök att bli av med sådant som han inte gillar till och med gått så långt att han försökt att tysta politiska motståndare genom att kontakta deras arbetsgivare och påtala vilken politisk tillhörighet de har!?


Nu tycks ju också Dulny känna sig orättvist behandlad av feministerna!?


Dulny tycker att han är utsatt för näthat? Och kallar det för ett ”finhat” som kommer från vänster!?


I det här sammanhanget så kan man verkligen undra vem det egentligen är som lider av vanföreställningar?  För hans jämförelse mellan kvinnor och manliga VD när det gäller näthat verkar minst sagt ologiskt. Näthat kan väl drabba alla oavsett yrke.


Och apropå näthat så anser väl herr Kasselstrand också att han är drabbad.Feminister är ju inget som några Sverigedemokrater tycks gilla. De tycker förmodligen att kvinnor är ett hot mot deras patriarkala ställning. 

"Hujeda mej… det kan ju komma en kvinna som är intelligent och övertrumfa min egen brist på intelligens. Det får ju bara inte ske! Kvinnor skall stå vid spisen och hålla käft!"


Curt Latinosson för Slutpixlat