27 juli 2013

Dagerlind anser att homosexuella är konstiga!?Ja så har då den så alltid verbalt och retoriskt ”skicklige” Dagerlind uttalat sig på Twitter igen.

Denna gång om homosexuella. Dagerlind vill göra gällande att det finns en etablerad bild av homosexuella som konstiga?


Det är väl snarare så att det är Dagerlind och hans sandlådepöbel på Avpixlat som mer än gärna vill etablera epitetet konstiga på homosexuella. Dagerlind och hans vänner i SD har ju inte mycket till övers för homosexuella och därför låter de sin homofobi styra hela sin ”tankeverksamhet” så fort det kommer till HBT-frågor.

Nej du Dagerlind, hur vore det om du släppte din frustration över det du inte begriper och släppte loss din undertryckta sexualitet du uppenbart lider av. Kliv ut ur garderoben och var dig själv. Annars bekräftar du ju bara den redan mer än väl etablerar bilden av dig själv som en särdeles konstig figur.


Nej Dagerlind, inte Heterobyrån i ert fall. Homofobibyrån passar klart bättre.


Dagerlind som säger sig tillhöra de majoritetssexuella skulle nog egentligen passa bra som företrädare för denna homofobibyrå. Där kan han och hans homofoba kompisar ”leka” lite med varandra istället för att gnälla på den riktiga Pressbyrån som lagom i samband med Stockholm Pride byter namn på kedjans skyltar som stöd för HBTQ-personer.

Raffina Wall för Slutpixlat.