29 juli 2013

Dagerlind är hög! Hög på rasism!
Den alltid så hatiske Mats Dagerlind talar idag ut på sin och Sverigedemokraternas hat och rasistsajt Avpixlat i en så kallad krönika på ett sådant sätt att man undrar om han inte är hög på något.

För att inte tråka ut er läsare med Dagerlinds standard svammel, så har vi plockat ut några ”godbitar” från den Dagerlindska krönikan, vilken för övrigt är av toalettpapperslängd i vanlig ordning.

Dagerlind om flyktingorganisationer:

”Detta har inneburit att det har vuxit upp en brokig flora av asylanarkistiska organisationer och individer som öppet trotsar demokratins och rättsstatens principer.”

Dagerlind har uppfunnit ett nytt ord. Asylanarkistisk!? Så vi som inte anammar Dagerlids eller SD:s synsätt på invandring och invandrare är nu alltså asylanarkister? Hellre asylanarkist än urbota rasistdåre säger vi på Slutpixlat då.

Dagerlind om invandringen generellt:

”Detta skapar en tilltagande erosion på samhällskroppen som får den ordande arbetsmarknaden att vittra sönder, gör det omöjligt att driva företag på ett hederligt sätt och lika omöjligt att upprätthålla en offentligfinansierad välfärd. Redan den legala massinvandringen skapar svårbemästrade effekter av det slaget. Den illegala invandringen knuffar situationen över randen till ren katastrof.”

Nu är han där och far med osanning igen den ”gode” Dagerlind. Och inte bara det, han kastar ju sten i glashus när han påstår att det är omöjligt att driva företag på ett hederligt sätt. Hans företag MRD Företagsmiljö begärdes i konkurs 2005. Och med anledning av detta så har Dagerlind en obetald skuld på drygt 1,6 miljoner kronor som kronofogden vill ha. Dagerlind har även nolltaxerat de senaste åren. Dagerlind skyller ju nu uppenbarligen sina egna misstag på invandrarna. Men det är ju inte så förvånande från en man som uppenbart inte tycks inse sina egna fel och brister.

”Min firma gick i konkurs!? Det måste vara massinvandringen och invandrarnas fel!” 

Lysande logik Dagerlind.

Dagerlind om journalistkåren:

”Inom den svenska journalistkåren har flertalet kastat konsekvensneutralitet, journalistisk hederlighet och objektivitet överbord och missbrukar sin ställning genom att driva sin personliga migrationspolitiska agenda på nyhetsplats.”

Att den självutnämnde frilansskribenten Dagerlind, likt sina vänner i SD, inte är bästa vän med media har väl ingen vid det här laget missat. Och att som Dagerlind gör, påstå att den svenska journalistkåren kastat sin hederlighet och objektivitet överbord, är som att säga att Ingrid Carlqvist är en jävligt hederlig och objektiv journalist som alltid talar sanning.

Dagerlind om SD:

”I motsats till 2005 när dagens asylprocess fastslogs, finns idag ett åttonde parti i riksdagen som inte bara kastar självklarheter omkring sig som tomma glosor utan som faktiskt menar vad de säger och dessutom har en politik som borgar för att det också blir som man har sagt.”

Finns bara en självklarhet som SD kastar omkring sig. Rasismen! Och den stödjer Mats Dagerlind mer än gärna genom att ständigt kasta tomma glosor omkring sig. För om man sammanfattar alla Dagerlinds evighetslånga och intetsägande krönikor så kommer man bara fram till att de egentligen bara består av en glosa. Främlingsfientlighet!

Curt Latinosson för Slutpixlat