9 juli 2013

Fågelskådaren Dagerlind. En asgam som öppnat käften!


Den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlats förgrundsfigur Mats Dagerlind har numer börjat använda sig av fågelskådartermer i sina beskrivningar av invandrare.

Han kallar invandrarna för starar och oss antirasisterna för fisk- och skrattmåsar eller gräsänder.Men Dagerlinds referens till att stararna/invandrarna skulle komma från djungeln bevisar ju att han inte kan ett skit om var just stararna till största delen härstammar ifrån.
Att sen Dagerlind också kallar sina gelikar Sverigedemokraterna för stannfåglar får man faktiskt ge honom rätt för. De har mentalt inte enbart stannat i utvecklingen, de använder sig i sitt kvittrande o Twittrande fortfarande av rasisternas egen förlegade ”fågelguide” Mein Kampf för att skräna ut sitt budskap.
”Stannfåglarna är dock svårflirtade”, hävdar Dagerlind. Nej du Dagerlind, stannfåglarna är enbart dumma i huvudet och inget annat. Att dessa stannfåglar/rasister har flugit in i en vägg en eller ett par gånger för mycket bevisar de ju dagligen genom sitt mer eller mindre obegåvade tjattrande.


Och ska vi nu leka lite med ornitologiska termer som Dagerlind nu uppenbarligen gör för att slippa en förtalsanmälan, det vill säga om han nu inte i vanlig ordning snabbt raderar sitt egna twittrande, vilket han ändå inte säger sig ta ansvar för, så är Mats Dagerlind inget annat än en asgam som ständigt söker nya offer att sätta näbben och klorna i. Dessutom så har det ju visat sig att ensidig kost kan ge upphov till sinnesrubbningar av olika slag då man inte får i sig rätt näringsämnen. Allsidig kost/mångkultur däremot berikar ju inte enbart kroppen/landet utan stärker även det mentala sinnet. Något för de rasistiska asgamarna att tänka på.


Curt Latinosson för Slutpixlat