1 juli 2013

Mats Dagerlind talskrivare åt Åkesson i Almedalen!Det var något bekant med det brev från en kvinna som Åkesson hänvisade till i sitt tal i Almedalen.

”Att använda sig av en utomstående persons berättelser är förvisso ett ganska effektivt sätt att argumentera - det visar att Åkesson inte är ensam om att tycka som han tycker, vilket ökar chansen att vi tar till oss budskapet - men det är också väldigt enkelt att genomskåda och punktera den här typen av argument. Vad en enskild person har skrivit i ett brev någon gång är inte ett hållbart argument, och vi vet inte ens om brevet finns på riktigt.

Brevet, som ska ha haft signaturen "Sverigevän i hjärtat" (en signatur jag tycker mig känna igenom från kommentarsfältet på Avpixlat).” Totte Löfström Nyheter24.

Ja inte bara känner man igen signaturen ”Sverigevän i hjärtat”, hela stilen i brevet som Åkesson refererar till känns mycket väl igen från andra så kallade Sverigevänners brev som publicerats i Avpixlat under rubriken ”Från sjuklövern till SD”.

Och som vi tidigare skrivit här i Slutpixlat så är det med största sannolikhet Mats Dagerlind själv som ligger bakom nästan alla de här inläggen.  Och varför då undrar ni säkert? Jo i brist på att personer skickar in riktiga brev eller inlägg till Avpixlat så skapar man istället sina egna inlägg och gör dem ”politiskt” korrekta för att passa Avpixlats agenda. Allt för att få de som läser Avpixlat att tro att detta just är folks åsikter om varför de överger andra partier för just SD.

Att nu Åkesson har anammat Avpixlats o Dagerlinds idé för att söka någon form av politiskt stöd för sin retorik bevisar ju enbart att SD är beredda att ta till vilka knep som helst för att föra folk bakom ljuset.

Varför inte låta hat och rasistsajtens nestor, Mats Dagerlind bli talskrivare på heltid åt Åkesson. Då behöver ju inte Åkesson hymla om sina åsikter utan kan rakt ut säga det han egentligen menar. Och dessutom så kanske Dagerlind kanske kan få en officiell inkomst så att han kan betala tillbaks sin skatteskuld på över 1,5 miljoner kronor som kronofogden väntar på att få driva in från honom istället för att Ekeroth står för hans uppehälle. Då med medel från sina än så länge oskattade tillgångar i Avpixlatfonden som han står för.

Dagerlind skulle ju faktiskt vara en utmärkt talskrivare åt Åkesson. Han är ju en expert på det här med fantasiretorik uppenbarligen.


Men om SD och Åkesson ska lyckas med att ”väcka” fler ”Sverigevänner” så är det nog inte kvinnorna han bör rikta in sig på. De är alldeles för intelligenta för att falla i den Sverigedemokratiska retoriskt falska fällan. Varför lockar han inte till sig väljare från Svenskarnas parti? De står ju ideologiskt närmare SD:s bruna rötter.
  
Raffina Wall för Slutpixlat

SR  AB