10 juli 2013

Thoralf Alfsson sjunger grinolles visa! Igen!Sverigedemokraternas svar på grinolle, Thoralf Alfsson anser på sin blogg att 70 till 80 procent av de som jobbar inom public service är vänsterpartister eller miljöpartister!?

Anledningen till detta absolut mindre genomtänkta och lögnaktiga påstående från Thoralf är efter att han tittat på ett inslag i SVT som handlar om papperslösas rätt till sjukvård.

Att Thoralf Alfsson inte tycker om att papperslösa nu fått rätt till sjukvård är inget nytt. Han och hans gelikar kampanjar ju mot detta beslut med att dela ut så kallade informationsblad där man bland annat kallar förslaget för huvudlöst.

Vi behöver väl inte säga vem som i sammanhanget verkligen är huvudlös. Eller åtminstone verkar vara det med tanke på de mindre intelligenta uttalandena som ständigt poppar upp som sorkar ur sina hålor från denne man.

Och det här med att 70 till 80 procent av de som arbetar inom public service antingen är vänsterpartister eller miljöpartister som Thoralf självsäkert men utan belägg påstår får väl ses som ett utslag av ren frustration då han inte riktigt längre vet åt vilket håll han skall rikta sin ilska då ingen längre tycks intressera sig för Thoralfs obegåvade utspel.

Sen tror Thoralf Alfsson också att Annie Lööf mår dåligt?

”Troligtvis mår Annie Lööf väldigt illa nu. Vi får väl se hur hon agerar när det gäller tiggare från Rumänien. Givetvis måste även dessa få fri sjukvård i Sverige. Alla har ju rätt till sjukvård enligt Vänsterpartiet. Det är en mänsklig rättighet.”

Helt korrekt uppfattat för en gångs skull Thoralf!

Att få sjukvård är en mänsklig rättighet! Och det oavsett vilket land du kommer ifrån, eller vilken etnisk eller religiös grupp du tillhör eller vilken sexuell läggning du har.
Sen tror vi inte här på Slutpixlat att Annie Lööf mår särskilt illa. Möjligtvis skulle hon må illa om hon skulle läsa den främlingsfientliga och rasistiska dynga som Thoralf Alfsson ständigt häver ur sig.

Men vem skulle inte må illa av att gör det.

Curt Latinosson för Slutpixlat