14 aug. 2013

Avpixlat lever igen, tyvärr! Vidrigare än någonsin!Ja då var Sverigedemokraternas inofficiella språkorgan, hat och rasistsajten Avpixlat tyvärr åter tillbaks. Och nu än vidrigare än någonsin.

Och på det sätt man mörkade sin egna tekniska fadäs när man skulle uppdatera sajten genom att skylla på att man blivit utsatta för en massiv DDoS attack känns ju så här i efterhand enbart löjligt. Och det drar inte bara ett löjets skimmer över hela Avpixlat utan även dess läsare som glatt utan att begripa sig på något hoppade på Avpixlats förklaring.

Sanningen är ju faktiskt att Avpixlat helt enkelt skulle ”fräscha” upp sin hatsajt och deras ”IT-tekniker” överskattad helt klart sin förmåga.

Avpixlat såg sig då tvungna att i vanlig ordning skylla på någon eller någonting annat. Och inte insåg de att det ute i nätetern fanns experter som genast insåg och kunde konstatera att Avpixlats förklaring var en ren lögn. Även vissa av Avpixlats egna trogna läsare med uppenbar datakunskap ifrågasatte förklaringen. Något som fått oss som ogillar hat och rasistsajten Avpixlat att bara småle förnöjt.

Dagerlinds enda kommentar på Twitter att Avpixlat är tillbaks drar bara än mer löjets skimmer över sajten.


Nej Dagerlind! Inte Sveriges viktigaste röst. Det skall vara Sveriges vidrigaste röst!

Nu tillbaks än mer vidrigare, än mer hatiskare och definitivt mycket mer rasistiskare än innan, men uppenbarligen inte utan problem.

För allt som oftast dyker felmeddelandet Error 521 upp och man kan inte se sajten. Låt oss hoppas att detta fel blir ett permanent tillstånd för Hat och rasistsajten Avpixlat. Till Åkessons förtret och besvikelse.

Raffina Wall för Slutpixlat.