31 aug. 2013

Dagerlind avpixlar Neger!

Ja, i torsdags slog Avpixlats stjärnkrönikör och tillika insändarspöke, Mats Dagerlind på stora trumman och avpixlar ordet neger i en lång insiktsfull artikel.

Enligt Dagerlind betyder ordet neger svart  (insiktsfullt!), och har inte någon nedsättande betydelse uttalat av rasister, för Martin Luther King Jr använde det i sitt tal 15 gånger, för 50 år sedan. Det är helt enkelt svenska språkfascister som under 50 års idogt propagandaarbete förbjudit att ordet används.

Och här imponeras man storligen av de svenska språkfascisternas inflytande och räckvidd. Ja, de har inte bara fått rasister och pursvenskar som Dagerlind att sluta använda ordet. Nej, deras slemmiga tentakler sträcker sig rakt ut i hela världen ända till USA, där nu negrer är så påverkade av den svenska propagandan att de själva anser att ordet neger är nedsättande och vill kalla sig svarta eller afroamerikaner i stället.Mats Dagerlind borde omgående åka till USA och upplysa dem om hur det ligger till, att svarta faktiskt är negrer. Lämpligen börjar han i något eftersatt slumområde med övervägande del afroamerikaner. Vi önskar Dagerlind lycka till med detta!


 Ian Gullo för Slutpixlat