12 aug. 2013

DDoS attack säger Avpixlat!?Och det är ryska maffian som ligger bakom!Enligt Avpixlat själva så är de under en hård DDoS attack sedan i lördags förmiddag.

Och Dagerlind basunerar självsäkert ut följande meddelande på Twitter.


Undrar vad Dagerlind har fått tag i den informationen? Att som Dagerlind gå ut och hävda att den autonoma vänstern i samarbete med organiserade IT-kriminella skulle ha utfört en attack mot Avpixlat känns utan tvekan taget ur luften.
 

Och eftersom Dagerlind och hans polare i SD anser att allt till vänster om just SD är vänsterpatrask så skulle ju ungefär lite drygt 90 procent av svenska folket då kunna vara skyldiga till att ha attackerat Avpixlat. Om det nu är sant att de blivit attackerade vill säga.


Än värre är Avpixlats vidare förklaring i tidningen Dagens opinion:


”Det som har hänt nu är att någon antirasistisk organisation eller autonomvänstern har haft kontakt med någon kriminell organisation, kanske ryska maffian eller liknande, som har enorma resurser att skicka skräpdata och nu mot betalning attackerar Avpixlat.”

Ska ni polisanmäla attacken? frågar också Dagens opinion:

"
Det har jag personligen funderat på, men det är inget jag kan bestämma själv. Eftersom redaktionen är anonym kan det bli svårt att göra en anmälan. Då kan ju redaktionen bli offentlig."


Ja nog är de snabba att skylla allt ont på vänstersidan så fort det går emot dem, men att också blanda in att ryska maffian skulle ligga bakom bevisar ju hur skrattretande imbecilla de är. Och att göra en polisanmälan från Avpixlats sida mot den påstådda DDoS attacken kommer ju knappast att hända. 

För om det är något Avpixlat inte vill är att ha en ansvarig utgivare. Då skulle anmälningarna om förtal, hets mot folkgrupp och ett halvt dussin andra brottsrubriceringar komma som ett brev på posten. 

Och att stå för den vedervärdiga typ av hat och rasism som dagligen basuneras ut i denna skitsajt är ju något de absolut vill slippa.


Raffina Wall för Slutpixlat