28 aug. 2013

Ingrid Carlqvist med rasistpolare inte välkomna!


Föreningen Tryckfrihetssällskapet och Dispatch International hade bokat en av möteslokalerna i Folkets hus i Malmö för att arrangera ett möte i slutet av september där bland annat den grovt brottsdömde ledaren för den starkt rasistiska och islamfientliga English Defence League, Tommy Robinson skulle medverka. Han som nästan misshandlade en polis till döds.

Men när ledningen för Folkets hus fick reda på vilket klientel det egentligen rörde sig om så avbokade Folkets hus omgående.


”Anledningen är att vi inte står för det de står för”, säger Göran Kryhl, vd för Folkets hus i Malmö till TV 4 Nyheterna Malmö.


Och följande mejl gick ut till Tryckfrihetssällskapets/Dispatch Internationals ansvariga:


”Hej!
Med anledning av att vi fått information om att Ert arrangemang den 28 september 2013 är ett föredrag gällande den militanta högerextrema organisationen English Defence Leage har Folkets Hus i Malmö ABs styrelse beslutat att vi inte befattar oss med den här typen av organisationer.


Enligt ovanstående avbokas Ert arrangemang som var inbokat den 28 september 2013 idag den 28 augusti 2013 enligt gällande avbokningsregler.”


Och det har man ju full förståelse för. Folkets hus är ju inte en plats som bör upplåtas åt det klart rasistiska klientel i form av EDL:s ledare Tommy Robinson som bland annat Ingrid Carlqvist gärna frotterar sig med.


Kamil "kamelen" Ryba
Titel på hela det planerade arrangemanget skulle varit, Vilka är EDL?” Och i talarstolen skulle alltså Tommy Robinson och Kevin Caroll stått och förklarat vilka EDL är och hur de vill förändra samhället. Enligt uppgift så skulle även SDL:s ledare Kamil ”kamelen” Ryba också talat.

Ja vi andra vet ju vilka EDL och dess svenska motsvarighet SDL är för några och hur de verkligen vill förändra samhället. Vi vet ju hur de ensidigt riktar in sitt hat mot muslimerna och deras religion islam, och deras lösning på hur samhället ska se ut i framtiden är ju enbart en ren orgie i fördomar, lögner, hat och rasism gentemot muslimerna för att utmåla dem som det stora framtida hotet mot den västerländska civilisationen. Främlingsfientlighet när den är som värst med andra ord.


I ren frustration över att det kommande rasistmötet avbokades av Folkets hus så skriver idag Ingrid Carlqvist i vanlig ordning en högst förvirrad artikel i DI under rubriken, ”Hvad vill English Defence League?” Dispatch International


På något outgrundligt vis så vill hon jämföra Socialdemokraten Agust Palms möte år 1881 i Malmö med det tänkta rasistmötet i Folkets hus lokaler i Malmö. Andemeningen i hela Carlqvists jämförelse och resonemang går ut på att hon vill likna EDL, Och Dispatch International som någon form av arbetarrörelse!?


Vis av tidigare retoriska utspel från Carlqvist tyder ju på att hon inte egentligen har en susning om vad arbetarrörelsen har varit och är för något och framförallt vilka värderingar de står för.


Ingrid Carlqvist må sura över att hon inte är välkommen till folkets hus. Vi får väl hoppas att andra uthyrare av lokaler är lika rakryggade gentemot dessa rasistiska företeelser som EDL, SDL, Tryckfrihetssällskapet och Dispatch International är. Och att de sen vill ta 200 kronor av folk för att lyssna på detta rasistiska svammel är egentligen ganska ofattbart. De potentiella grupper som EDL, SDL och DI riktar in sig på för att få stöd ifrån har ju knappt lämnat koltåldern, inte mentalt i alla fall, så gratis inträde hade väl varit ett bättre alternativ för att få några åhörare till denna sandlådepöbels mecka. Och som för att inte oroa sina brittiska islamofoba vänner så Twittrar Carlqvist ut följande:


Slutpixlat kan annars rekommendera en bra "Place!" där mötet kan hållas. Redan vaktad av en notorisk rasist och islamofob. 


Raffina Wall för Slutpixlat