24 sep. 2013

Hitte på Carlqvist. Goodbye!Den starkt av hat- och islamofoba dominerade blaskan Dispatch Internationals och dess chefredaktör Ingrid Carlqvist påstådd ju härförleden att muslimer har varit inavlade i 1 400 år och det är därför de har ett lägre IQ än alla andra människor. Detta är ett vetenskapligt faktum, slog Carlqvist bestämt fast!?

När andra människor ifrågasätter hennes påstående får de detta svar:


Oja Ingrid Carlqvist, vi inte bara tror att du hittar på. Vi vet det också. För de så kallade artiklar och studier du hänvisar till är ju skrivna av högst tvivelaktiga personer som likt du hyser ett starkt agg till religionen Islam och dess utövare muslimerna.

Förövrigt så tänker inte Slutpixat ägna en spaltmeter mer åt Ingrid Carlqvist och hennes islamofobiska vidrigheter. Ja det vill säga om nu inte Carlqvist av någon outgrundlig anledning gör avbön och förklarar hur fel hon haft och ber om ursäkt till alla de människor hon har sårat genom sina islamofoba uttalanden. Och det lär nog endast ske när solen går i strejk samtidigt som månen tar semester och Jimmie Åkesson konverterar till islam. Det vill säga aldrig. 

Så Slutpixlat tänker låta "Journalisten" Carlqvist få leva i sin självindoktrinerade låtsas värld. För hennes nyhetsvärde har ju egentligen för länge sedan nått sin bäst före datum. Och så ÄR det ju! Slutpixalt hittar inte på!!!

Curt Latinosson för Slutpixlat