5 sep. 2013

Slutpixlat hörsammar DI:s rop på hjälp!Efter att ha blivit uppmärksammade internationellt av den över hela världen i Sverige med omnejd spridda Dispatch International, hörsammar vi nu DI:s rop på hjälp. Det är inte ofta man får en sådan uppmärksamhet som liten centerextremistisk satirorganisation (vi är alltså både höger och vänster samtidigt, extremt, eller hur?). Ja, det är väl mer uppmärksamhet än hela centerpartiet fått sedan Reinfeldt av misstag råkade sätta sig på Maud Olofsson.

Men åter till ämnet.

Den här lilla satirbloggen läses uppenbarligen med stor behållning av vår systersatirsajt. Dock vill jag påstå att deras idéer inte alls är lika fullödiga som våra. Och vi håller betydligt högre stringens i våra logiska resonemang. Men i själva verket hittar vi inte på något alls själva, utan vi hjälper bara till och utveckla idéer som framförs av andra sajter som DI, som uppenbarligen inte själva lyckas löpa den logiska linan ut. 

Vi är en hjälpande hand som hjälper alla i nöd. Därför skall vi nu koncentrera oss på att utveckla DI:s idéer, att ta dessa ett varv till för att påvisa deras förträfflighet. Som vår artikel om "Stor penis har betydelse för IQ" där vi så att säga drog DI:s halvfärdiga slutsatser till sin ultimata konklusion.Vi förnekar intensivt att vi försöker stänga ner DI. För vad skulle vi då ha att skriva om. Vi lever i symbios, kan man säga. Vi ska göra allt vi kan för att DI ska exponeras och få nya läsare genom våra klargörande artiklars länkar till DI.

[Endast för internposten: Visst låter det trovärdigt?]

Ian Gullo för Slutpixlat